Şimdi Ara

Sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • işlemci
    intel piv 945 - soc 775 3.40 ghz dual core 8 boxed orj k 64 bit 2 mb
    anakart
    asus p5pl2 intel chip dual core soc 775 ddr2 sata 800m ses+ vg
    ekran kartı
    256 mb asus x1300 16x pci express
    ram
    1 gb ddr2 ram kingston
    harddisk
    160 gb.samsung seagate 8 mb cache(7200)


    dostlarım sizce bu sistem nasıl ? kaç sene idare eder beni ? bide bunun ederini lütfen bilenler yazsın?

    bi sorun daha oalcak nfs carbonu yükledim bugün ve oyuna girerken pc kendi kendine res atıyo bu sizce neden kaynaklanabilir? bi kaç kişiye sordum power splaydan dediler benim kasanın üstünde 230 V yazıyo sizce ondanmı cvp verenlere şimdiden teşekkürler bb...;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamir -- 2 Şubat 2007; 1:39:33 >



  • 1 kişi bile cvp vermemiş 1 saattir bekliyorum
  • İşlemci-anakart iyi,ekran kartı bir süre idare eder,ileride DX10 uyumlu bir ekran kartına terfi edersen yararına.Belleğe ilerde 1gb ekleme yaparsan çift bellekle Dual DDR'a terfi yaparsın.Sabit disk olarak ben de Samsung kullanıyorum memnunum.
    İdare etme süresi kabaca tahmin edilebilir ki senin idare etmesinden tam olarak neyi kastettiğine bağlı,en son çıkan oyunları oynarım hep dersen yazdıklarımı da dikkate alırsan aşağı yukarı 2 sene,ancak benim oyunla pek işim olmaz dersen o zaman zaman dilimi alabildiğine uzar.
    Yazdıkların 900 lira cıvarı eder.
    Sorun güç kaynağından.230V Türkiye'de standart olarak kullanılan Voltaj değeri.Güç kaynağının W cinsinden değeri önemli.Öğrenmek için güç kaynağının üzerindeki etikete bakmalısın(altta toplam değer yazar).Ancak bu değer güç kaynağından güç kaynağına farklılık gösterir ki;450W'lık kalitesiz bir güç kaynağı 350W'lık kaliteli bir güç kaynağının sunduğu güce yaklaşamaz bile.Kalite çok önemli bir unsur.




  • Power dan büyük ihtimalle watt değerine bakacaksın. volt önemli değil. Bilgisayarın kaç sene gideceğini soruyosan. Bence senin bilgisayar 1 sene önce eskimiş zaten 1 sene önce bile bende o kadar kötü ekran kartı yoktu onla oyun oynanmaz. Ama Mahmut'a göre daha o bilgisayar 5 sene gider zaten mahmut sadece managerlik oyunu oynuyo ofis kullanıyor ona göre süper bilgisayar. Yani o bilgisayarın kaç sene gideceğinin cevabı sende en güncel oyunları en iyi grafikte oynarım diyorsan rezil bilgisayarın var yarın değiştirmen lazım. Ama az oyun çok iş,mp3,film diyorsan daha 3-4 yıl kullanırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naga Sadow -- 2 Şubat 2007; 11:07:09 >
  • p5b'den kurtul derim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

    p5b'den kurtul derim


    Ne gibi bir zararını gördün merak ettim P5B nin?
  • Ya tek cümlelik tavsiyeleri anlamam zaten. Şunu alma, şunu satma, şu marka, şunu al neden olduğu açıklanmayan mesajları kimse kaale almasın. P5B 965 gibi şu an conroe lar için en iyi çipseti taşıyan ve Asus gibi anakart konusunda en iyi markadan çıkmış bir anakart. Kesinlikle iyi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bycapslock


    quote:

    Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

    p5b'den kurtul derim


    Ne gibi bir zararını gördün merak ettim P5B nin?


    +1
  • arkadaşlar teşşür ederim cvp larınız için ama içimi kararttınız çünki ben bu bilgisayarı yeni topladım ve araştırmalarımda bu pc iyi denildi herhalde yanlış 1 araştırma apmışım genede saolun ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.