Şimdi Ara

Sizce mantıksız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde genel deneme çözmeye üşendiğimden haftada 5 tyt matematik , 5 tyt türkçe ve 2 ayt mat denemesi çözeceğim.Ayt fen denemelerine ikinci kitaptan sonra başlayacağım . Az kaldı yani ona da.Bu ay özdebir, töder , endemik ve MSÜ de gireceğim. Yani evde genel çözmeye üşeniyorum , yarıda kalıyor . O da kötü oluyor baya. Ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 1 Mart 2020; 9:41:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bence alıştır kendini saçma şekilde ben gerçek Ayt de süre sıkıntısı yaşadım( boşlar ile çok güzel ilgilenemedim yani) çünkü hiç genel çözmüyordum Ayt de ara vererek bölüm bölüm çözüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 1 Mart 2020; 9:45:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Yok aytde için sormuyorum hocam , onu zaten haftalık çözeceğim. Tyt için soruyorum. 15 tatilde 7-8 tane arka arkaya çözünce sıkıldım heralde.

• bir kurumda sınava girmiyorsan genel deneme şart bence. haftada bir genel denemeye giriyorsan branş mantıklı olabilir

• Tyt matematik deneme alacağım ne alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bu ay tr geneli denemelere girmeye başlayacağım . Özdebir , Töder , Endemik ve MSÜ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 1 Mart 2020; 11:53:17 >
  • bence haftada bir yap çünkü 40 soruluk branş denemesiyle 120 soruluk genel deneme aynı olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam genel deneme çözmenin amacı sınavın sonuna kadar gitmeyi vücuda alıştırmak çünkü insan belli Bi sorudan sonra sıkılıyor Bi bunalma geliyor bunların aşılması için genel deneme çözmek şart bence ayrı ayrı çözmektense

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.