Şimdi Ara

Sizce Kaça Gider Nokia E63

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia E63 2011 Ocak 15 Bimeks alımlı. Garantisi Devam etmekde. Çizik falan hiç bir arızası bulunmamaktadır. Kutusu vardır. Garantiye gitmemiştir. Satmak istememin nedeni ise birazda Nokia C5-03 ü kullanmak istememdir.

Evet Nokia E63 Kaça gider sizce.
    Fiyat tekliflerini bekliyorum.
    Resimlerini akşama yüklerim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• c5-03 kullanımı hoş, kibar tasarımı, hızlı menüsü 5mp kamerası, 5800'dan üstün dokunmatiği bulunmakta ama.

Symbian oyun program kurup kullanmak istiyosan pek symbian oyun çalışmıyor. Ama normal kullanım için çok iyi.
  • fiyat belirtmek zorunludur hocam ayrıca cıhazın ederi 180-220 lira arasıdır saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FT_TuRk

c5-03 kullanımı hoş, kibar tasarımı, hızlı menüsü 5mp kamerası, 5800'dan üstün dokunmatiği bulunmakta ama.

Symbian oyun program kurup kullanmak istiyosan pek symbian oyun çalışmıyor. Ama normal kullanım için çok iyi.

zaten normal kullanım için alıcam. birde dokunmatik telefon kullanıyım :)
  • daha garantisi başlayalı 5 ay dolduğu için telin fiyatı 300 TL.
  • 300 mü bi bak forumda garantili 4 gb hafıza kartı hediyelisi 180 e satılmıyor e insaf e71 250 lira 35o ye e72 ilanı var.. Satmak istiyorsan revize şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

300 mü bi bak forumda garantili 4 gb hafıza kartı hediyelisi 180 e satılmıyor e insaf e71 250 lira 35o ye e72 ilanı var.. Satmak istiyorsan revize şart.

Fiayt bu belki bi kaç gün sonra fiyatta değişme olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen bilirsin hocam.. Ben cihazımı sattım 275 e bu tür birşeyler bakıyorum. O yüzden yazdım baltalamak deil amacım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.