Şimdi Ara

Sizce Japon Markalar Neden Turbo Benzinli Motorlar Üretmiyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
14.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sorunsuzluk da başka bi geyik yani..
    olabilir turbo benzinli 350000 yapar atmosferik 500000.
    peki kim bu kadar km yapıyor.. taksiciler

valla ben taksici değilim ve eğer turbo varsa onu tercih ederim
    siz de onu yapın japonlar da başlasınlar turbo benzinli ve dizel üretmeye.
    heriflerin tr'deki tüketici eğilimi umurunda değil

bugün honda civic 1.6atmosferik yanında 1.6 dizel 110 hp ve 1.6 turbo 175 hp gibi seçenekler olsa
    atmosferik motorun yüzüne kim bakardı sanıyorsunuz.
  • Arkadaşım, zaten ben tüketici adına yazıyorum. Forum daha çok teorik bir mekan. Burada 1 saniyeleri, küsurlu tüketim farklarını karşılaştırabiliriz. Otomobil severler olarak, doğrusu da bu zaten, araçları dibine kadar incelemek. Yalnız iş para ödemeye gelince, hele ki böyle aile araçları için.. İste o zaman tartısılan 1-2 saniyeler önemini yitiriyor. Emin olun aynı fiyata Avensis motorlu Passat seçeneği olsa, en çok satan Passat olurdu.
  • Konuyu birde şöyle irdelemek lazım, Japon araç üreticilerinin pazar payları en çok hangi ülkerlerde var? Biz olayı sadece TR için düşünmemeliyiz. Mesela Arabistan, Dubai gibi çok zorlu doğa şartlarında (sıcaklık ve toz) uzun süre sorunsuz kullanılabilecek araçlar tercih ediliyor, özellikle Toyota çok tutuluyor.
  • bunun nedeni japonların politika felsefesi kulanıcısını uzun yıllar memnun edecek daha sağlam sorunsuz ve uzun ömürlü motorlar sunmasıdır. bir araştırma yaparsanız daha henüz 100.000 kilometreye ulaşmadan hemde defalarca triger zincirinden tut kırık piston krank miline kadar arıza vakaları toplu şikayetler ve açılan toplu davaları bulursunuz bu yüzden japonlar bu motor teknolojisinden uzak duruyor şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.