Şimdi Ara

SİZCE IŞIK PAKET ŞARTMI (KATLANIR AYNA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler vw lerde sizce ışık paketi şartmı olmassa olmazmı ne gibi ek özellikler katıyor bilgisi olan varmı ?

• quote:

Işık Görüş Paketi (Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, coming home - leaving home, yağmur sensörü)
  • Vw nin sayfasından bakmak zor geldi dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sunu anlamiyorum vw de ve bazi markalarda. Aynan katlansin istiyorsan neden isik paketi aliyorsun veya tam tersi isik paketi istiyorsan neden ayna katlama ayni paketin icinde.

Bu konuda mercedese bayiliyorum. Hicbirsey paketla alakali degil. Secip secip istedigini ekliyorsun. Paket mantigi cok sacma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Vw nin sayfasından bakmak zor geldi dimi?

bakmıştımda bulamadım paket paket yazmıyolar cam tavan fiyatı var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ben sunu anlamiyorum vw de ve bazi markalarda. Aynan katlansin istiyorsan neden isik paketi aliyorsun veya tam tersi isik paketi istiyorsan neden ayna katlama ayni paketin icinde.

Bu konuda mercedese bayiliyorum. Hicbirsey paketla alakali degil. Secip secip istedigini ekliyorsun. Paket mantigi cok sacma bence

Işık paketinde katlanır ayna yok.Katlanır ayna tek olarak alınabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

quote:

Ben sunu anlamiyorum vw de ve bazi markalarda. Aynan katlansin istiyorsan neden isik paketi aliyorsun veya tam tersi isik paketi istiyorsan neden ayna katlama ayni paketin icinde.

Ornek verdim zaten. Yagmur sensorunun isik paketi ile ne alakasi var. Misal benim kayin peder gece yolculugu yapmaz. Ama yagmur sensoru ister. Yani ozetle donanimi neden paketlere sikistiriyorlar ki. Zaten siparisi yurtdisina ozellikleri detayli bir bicimde giriyorlar. Anlamiyorum. Pek cok markada bu boyle.
    Misal esime chevrolet aveo alirken yokus kalkis destegi olsun diye ltz donanim aldik. Ama ltz de aliminyum citalarmis 17 inc lastikmis falan sacma sapan ozellikler de geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

vw lerin hepsindemi böyle ? sonradan alınabiliyomu ? sizce olmassa olmazımı
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    hocam şu araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-scirocco-boyasiz-cam-tavan-xenon-dsg-f1-160ps-204444508/detay

adamla konuşuyordum işte garantisi varmış 3 ay bakımını yeni yaptırmış doğuş otoda adam dediki 67 bin e yarın satıyorum 67500 getir sana satim sizce doğrumudur çok fena kıllandım motoru yemiş olmasın bu araç ? adamın diğer ilanlarındada araba teybi falan var hiç tutmadım ?
  • quote:

quote:

quote:

Ornek verdim zaten. Yagmur sensorunun isik paketi ile ne alakasi var. Misal benim kayin peder gece yolculugu yapmaz. Ama yagmur sensoru ister. Yani ozetle donanimi neden paketlere sikistiriyorlar ki. Zaten siparisi yurtdisina ozellikleri detayli bir bicimde giriyorlar. Anlamiyorum. Pek cok markada bu boyle.
    Misal esime chevrolet aveo alirken yokus kalkis destegi olsun diye ltz donanim aldik. Ama ltz de aliminyum citalarmis 17 inc lastikmis falan sacma sapan ozellikler de geldi.

Ya zaten 460 tl lik bir paket kararan dikiz aynası, yağmur ve far sensörü var içinde ayrı ayrı almak ne kadar mantıklı ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: firedrake1907

quote:

quote:

vw lerin hepsindemi böyle ? sonradan alınabiliyomu ? sizce olmassa olmazımı

Golf için bunlar ama diğer modellerdede paketler var değişik şekillerde tabi ki olmazsa olmaz değil arzuya kalmış.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Sizde bakın isterseniz çelişkide kaldım çok fena

hocam şu araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-scirocco-boyasiz-cam-tavan-xenon-dsg-f1-160ps-204444508/detay/

adamla konuşuyordum işte garantisi varmış 3 ay bakımını yeni yaptırmış doğuş otoda adam dediki 67 bin e yarın satıyorum 67500 getir sana satim sizce doğrumudur çok fena kıllandım motoru yemiş olmasın bu araç ? adamın diğer ilanlarındada araba teybi falan var hiç tutmadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squares -- 11 Mart 2015; 23:27:51 >

• quote:

Sizde bakın isterseniz çelişkide kaldım çok fena

hocam şu araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-scirocco-boyasiz-cam-tavan-xenon-dsg-f1-160ps-204444508/detay/

Araçla ilgilendiğinizi söyleyin plaka ve şasi numarası isteyip sorgulatın.Ben şahsen ilanda plakası kapalı araçlara hep şüphe ile bakarım.

• Doğuş yakında farları paket yapıp satsaya

benimde gözüm tutmadı ya plaka kapalı adam teyip falan satıyo diğer ilanlarda bmw aynası satıyo sıkıntılı sanrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Doğuş yakında farları paket yapıp satsaya

olmazmı bixenon satıyo zaten :D onunda bi paketi vardır kesin
  • quote:

benimde gözüm tutmadı ya plaka kapalı adam teyip falan satıyo diğer ilanlarda bmw aynası satıyo sıkıntılı sanrm

Hocam o parayı verdikten sonra 0 km 1.4 highline Golf al hiç sıkıntıya girme hem golf daha kullanışlı olur.Scirocco iyice ele ayağa düştü zaten.

Biliyorum hocam ama performans çok önemli benim için + golfde çok var sağ sol golf polo falan sciroccoda düştü son zamanlarda ancak işte 1 2 seneden beri hayal ediyorum 1 2 sene önce bu kadar yoktu heves ettik :D vazgeçilmez oldu benim için
  • quote:

Biliyorum hocam ama performans çok önemli benim için + golfde çok var sağ sol golf polo falan sciroccoda düştü son zamanlarda ancak işte 1 2 seneden beri hayal ediyorum 1 2 sene önce bu kadar yoktu heves ettik :D vazgeçilmez oldu benim için

Hayırlısı diyelim o zaman.Araç alırken iyi araştırın artık 0 km araçlar bile sıkıntılı çıkarken 2.elde herşey olabilir söylenene inanmayın kesinlikle serviste expertiz yaptırın.Servis kaydını ve tramer kayıtlarını kontrol edin.

• Hocam şahsen ilan plakası kapalıysa direk es geçiyorum. Size de tavsiyem madem bir kuşkunuz var ya iyice sorgulatın ya da varsın olmasın, almayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.