Şimdi Ara

Sizce Hedefimden Vazgeçmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. sınıfım meslek lisesi öğrencisiyim, hedefim hacettepe bilgisayar (21,900k)
    0 temelim var . Geçen sene bittiğinde yazın ygs çalışmaya başlayıp okullar açıldığında ygs-lys şeklinde çalışacaktım ama gel gör ki öyle olmadı. Ne temel kavramları yapabildim , ne fiziğin doğası ne de kimya bilimi ... Koskoca 3 ay yapamamakla başlayamamakla geçti çünkü masanın başına oturuyordum en temelden çalışmaya başlıyordum ona rağmen soru çözme işine geçtğimizde vahim bir sonuç oluyordu . Mat için gür fasikülleri , simetri , kaf , karekök mps1-2 , karekök sb , herkes için mat gibi kitaplarım var hepsini denedim en basiti olan gür fasiküllerinde bile soruyu çözmem 10 dk mı alıyor buda benim şevkimi kırdı yazın bomboş geçti ve şuanda aynı şekilde her ders çalışmaya başladığımda en temelden almama rağmen yapamıyorum , en son bugün biyoloji notu çıkarmıştım onları tekrardan anlayarak okudum kitabı açıp soru çözmeye kalktım 12 soruda 2 doğru gibi vasat bir sonuç aldım .

Sizce bu hedef olurmu ? hedefi geçtim ben temelden almama rağmen neden yapamıyorum ? görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

lütfen olmadıysa tekrar dene şeklinde şeyler yazmayın bir konuyu 3 defa çalışıp yapamıyorum ya gerizekalıyım yada başka bir sorun var

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik temelin yoksa neden o kadar kitap aldın? Antrenmanlarla matematikten başlayıp zorluk sırasına göre çözsen sıkıntı yaşamazdın.

• Hocam pm den numaranı at istersen ben wpden sana ulaşayım böyle yazarak cidden çok zor geldi :D bende meslek mezunuyum anlıyorum seni
  • Bana ant deme temel yaptığı falan yok o kitabı da çözdum gereksiz zaman kaybi

• Hocam sevkinizi kirmayayim ama anlattiklariniza gore hacettepe bilgisayar imkansız.

• Madem gereksiz zaman kaybı peki pratik kazandırıyor. Bir soruyu çözmen 10dk alıyorsa pratik eksiğin vardır yada konuyu tam pekiştirememişsindir. Yada konunun em kazık sorularındandır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.