Şimdi Ara

Sizce hangisi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda 5 gb (55tl) internetim var, ek olarak 8gb (50tl) data hattım var, vınn modem için. Yani toplam 13gb/105 tl.

Bulunduğum yerde sabit hat yok, data hattının taahhütü bitmeye yaklaşıyor. Şimdi data hattını yeniletmeyip yani iptal edip ona vereceğim 50 tl'yi telefon hattıma koyup turkcell platinium a mı geçeyim (telefonu modem olarak kullanıp) yoksa bu şekil devam mı edeyim karar veremedim.
    turkcell platinium 15gb/95tl, 20gb/115tl.

Kısaca, telefon+vınn modem:13gb/105tl mi ya da telefon+telefonu modem olarak kullanma:15gb/95tl mi

Beni kararsızlığa iten şarj dışında telefonu pc' ye bağlamanın dezavantajı olurmu vınn modeme göre. Bu arada iki durumda da tek kişi kullanacak.

• Öncelikle wınn modemde 13 gb nasıl 105 tl ? İkinci olarakta turkcell olması şart mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YunusEmreTR57 Y kullanıcısına yanıt
    vınn modemle değil. vınn modem 8gb :50tl, bir de telefonun 5gb: 55tl ikisi 13gb/105tl ediyor.
    telefonu platiniuma taşısam 90tlye 15gblı olanı, 115tlye 20gblı olanı var. platinium seçmek sayısal olarak avantajlı ama o zaman da internet için telefonu modem olarak kullanmak gerekiyor pc için. kullanacağım yerde tcell çekiyor. hangisini yapsam karar veremedim.
  • earworm E kullanıcısına yanıt
    Birazcık daha ğara verip şu paketi alsan ? Yani hem 50 gb hem 2-8 arası kotaya dahil edilmiyor hemde bitmişse 2-8 arası yine kullanabiliyon ilk halindeki gibi ayrıca 50 gb bittiğinde gün içinde 128 kbps kullanabiliyorsunki wpyi fekan kullanabilirsin lazım olursa kota bitse bile

Sizce hangisi yardım?

• earworm E kullanıcısına yanıt
    Bu gösterdiğimde winn wifi diye biliyorum

• Bu gösterdiğim pcden internet diye birşeymiş ama buda olmaz mı ? Gerçi telefondan interneti kullanamıycaksın sanırım

• Pek bilgim yok bu konularda doğrusu bildiklerimle birley anlatmaya çalıştım umarım işine yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşini görürse 50 tl ye bakabilirsin

https://forum.donanimhaber.com/prime-eksper-asmayan-256kbps-50tl--132057607

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YunusEmreTR57 Y kullanıcısına yanıt
    bu sadece internet ama. bunu alırsam telefon için de tekrar bir paket almam gerekir. benim bahsettiklerimden hangisi daha mantıklı peki. sayısal olarak vınnı iptal edip platiniuma geçmek mantıklı ama o zaman neti pc de kullanmak için teli modem yapmak gerekecek. bazıları vınndaki data hattına göre bu şekilde kullanınca net daha çabuk bitiyormuş. bir de arama mesaj gelince net kopuyormuş falan filan...
  • Tt de 20 gb 29 tl ve 10 gb 19 tl Data hattı var

• maaart M kullanıcısına yanıt
    malesef kullanacağım bölgede sadece tcell çekiyor.
    Ben bulamadım bunları? Link atabilir misiniz lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okircali O kullanıcısına yanıt
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

Teşekkürler. Bunlar yeni çıkmış sanırım. 2 ay önce 4gb 19₺ olan tarifeye taahhüt vermiştim. Sadece yeni gelen müşterilereymiş. Değiştiremem de şimdi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.