Şimdi Ara

Sizce hangisi ? Sgr by schecter c1 & Jackson J11

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda Sgr'i almak vardı dün gittigim müzik market bana onu solo çalmak için değil daha çok ritim yapmak için kullanıldıgını söyledi buda hoşuma gitmedi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum da. Jackson js11 Seçtigim amfi ile çaldırdım ve gayet güzel geldi sesi kararsız kaldım değerli fikirlerinizi bekliyorum.

• Şaçmalamışlar 2 sinide dene hangisi daha çok hoşuna giderse onu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sgr i denemedin mi ? Onuda dene. Jackson ıda tekrar dene. Hangisinin kullanımı daha rahat, hangisinin senini, tonunu beğendiysen onu al.
  • Malesef sgr yoktu mersinde de sadece D&R'da gördüm biraz gezmem gerekicek gibi
  • İkisini de denedim. Sert tonlarda sgr ortaydi ama jsq1 daha iyi gibi gelmisti js11 aldim bende.
    Ayrica soylene yanliş baslangic gitari cunku bunlar, strat gitarla megadeth calacaksin mesela..

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    SGR'nin kolsuz olması büyük eksik solo çalarken büyük eksik gibi geliyor bana =) Amfi olarak ne almıştın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

SGR'nin kolsuz olması büyük eksik solo çalarken büyük eksik gibi geliyor bana =) Amfi olarak ne almıştın ?

Marshall 10watt, klasik yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sgr'nin kolsuz olması büyük bir artı aslında. Ucuz gitarda kol işkencedir. Boşuna bir sürü masraf çıkarıyor, akordu attırıyor, tel değiştirmesi sıkıntı vs. bir sürü eksisi var ucuz tremolo sisteminin. Cort x11'de 5-6 ay kadar kullandım floyd roseu, çok pişman oldum aldığıma. Şimdi Hellraiser'da orijinal floyd rose kullandığım halde bıktım. Hele yeni öğrenecek biri için çok gereksiz ve sıkıntılı bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün D&R'a ugradım ve gitarın kollu oldugunu gördüm :/ Acayip şaşırmış durumdayım internette araştırma yaptıgım da hepsi kolsuz şekilde farklı bir marka mı diyecegim SGR Yazıyor ve sadece bir FR Eklentisi ile kollu sistem mi oluyor ?
    C-1 FR SGR BY SCHECTER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Sgr'nin kolsuz olması büyük bir artı aslında. Ucuz gitarda kol işkencedir. Boşuna bir sürü masraf çıkarıyor, akordu attırıyor, tel değiştirmesi sıkıntı vs. bir sürü eksisi var ucuz tremolo sisteminin. Cort x11'de 5-6 ay kadar kullandım floyd roseu, çok pişman oldum aldığıma. Şimdi Hellraiser'da orijinal floyd rose kullandığım halde bıktım. Hele yeni öğrenecek biri için çok gereksiz ve sıkıntılı bir şey.

Kesinlikle katılıyorum +1

• quote:

Bugün D&R'a ugradım ve gitarın kollu oldugunu gördüm :/ Acayip şaşırmış durumdayım internette araştırma yaptıgım da hepsi kolsuz şekilde farklı bir marka mı diyecegim SGR Yazıyor ve sadece bir FR Eklentisi ile kollu sistem mi oluyor ?
    C-1 FR SGR BY SCHECTER

Evet FR olan modeller öyle oluyor FR floyd rose demek (tabiri caizse kısaca kollu sistem) sabit köprülü olan modeli almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynvyd -- 4 Kasım 2014; 6:37:44 >
  • SGR'de teller içeri doğru giriyor o nasıl degiştiriliyor acaba =) Yoksa ben mi yanlış biliyorum. Ama o tadın kolunu gerçekten tatmak istiyorum kullanmadıgımız taktirde de akort kaçırma vs gibi durumlarla karşılaşıyormuyuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.