Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİ LÜTFEN YARDIM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir oyun alıcamda ps3 e sizce hangisini alayım the darkness mi infamous 2 mi yoksa battlefield 3 mü alayım lütfen çok ciddi dalga geçmeyin :)

• eğer internetin varsa battlefield3 al derim.mp maçları çok iyi.
    ama internetin yoksa infamous al derim.
  • internetim var ama pc ve ps3 grafikleri arasında çok büyük fark var diyorlar gerçi grafik sorun olmaz birde bu oyunun coop görevleri var dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunyumos

internetim var ama pc ve ps3 grafikleri arasında çok büyük fark var diyorlar gerçi grafik sorun olmaz birde bu oyunun coop görevleri var dimi ?

var bana sorarsan bf3
  • peki arkadaşlar oyunu aldık nasıl multi oynayacaz direk psn den kodu girip aktif ettikten sonra direk dalabilirmiyim multiye yoksa ek ayarlarda var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunyumos

peki arkadaşlar oyunu aldık nasıl multi oynayacaz direk psn den kodu girip aktif ettikten sonra direk dalabilirmiyim multiye yoksa ek ayarlarda var mı ?

Yoo herhangi ek bir ayar yok, tabii ek ayar derken ne demek istediğinize de bağlı bu?!
  • yani birşeyler indirlmek felan başka şeylere üye olmak felan demiştim yani direk kodu girip psnden girecez öylemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumun Açılmasına çok sevinmiştim fakat Başlıkların oyun haberleri ve tartışmalarla ilgili Çok az olduğunu düşünüyorum. Hangi oyunu alıyım siz neler düşünüyosunuz ve benzeri bir cok başlık görüyorum buda forum kirliliğine neden oluyo Sonuçta bu tür başlıklar hangi oyun almalıyım, karar veremiyorum cart curt Bütün bilgiler ve oyunların nasıl olduklarına dair bilgiler vidyolar hatta puanları yer almakta, böyle başlıklarla bence meşgul etmeyelim oyunlar ve haberleri tartışalım oyunlarla ilgili Anılarımızı paylaşalım, Oyun inceleme haberleri tartışalım ,XXXX oyunu oynarkenki hislerimizi paylaşalım bu gereksiz başlıklarında moderatörler tarafından silinmesi daha uygun olur. çocukca mesjlar atılmasın Biliyorum şimdi bu msjımın altına 15-16 yaş grubu bir çocuk beğenmiyorsan git kardeşim yazıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTR_JackaL -- 28 Ocak 2012; 23:11:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CTR_JackaL

Forumun Açılmasına çok sevinmiştim fakat Başlıkların oyun haberleri ve tartışmalarla ilgili Çok az olduğunu düşünüyorum. Hangi oyunu alıyım siz neler düşünüyosunuz ve benzeri bir cok başlık görüyorum buda forum kirliliğine neden oluyo Sonuçta bu tür başlıklar hangi oyun almalıyım, karar veremiyorum cart curt Bütün bilgiler ve oyunların nasıl olduklarına dair bilgiler vidyolar hatta puanları yer almakta, böyle başlıklarla bence meşgul etmeyelim oyunlar ve haberleri tartışalım oyunlarla ilgili Anılarımızı paylaşalım, Oyun inceleme haberleri tartışalım ,XXXX oyunu oynarkenki hislerimizi paylaşalım bu gereksiz başlıklarında moderatörler tarafından silinmesi daha uygun olur. çocukca mesjlar atılmasın Biliyorum şimdi bu msjımın altına 15-16 yaş grubu bir çocuk beğenmiyorsan git kardeşim yazıcak

Malesef herkesin Youtube'a ''Battlefield 3 Gameplay HD'' tarzı şeyler yazabilme yeteneği yok. Ne kadar debelensen de bu başlıkları engelleyemezsin, çoğu kişi ''Armut piş, ağzıma düş.'' felsefesiyle konu açıyor. Halbuki kendisi, oyun incelemelerini araştırıp karar verse sonucu onun için daha iyi olur. Oyun seçerken bile iş başkalarına yaptırılıyor. Bu kadar üşengeçlik gerçekten beni de tiksindiriyor arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.