Şimdi Ara

Sizce Hangi Tıp Fakültesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Sizce Hangi Tıp Fakültesi?

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: HeracIes

Hocam ben çomü ve trakya arasındayım aralarında destansı bir fark yoksa çomüyü tercih edicem çanakkale geçen sene beya bu yıl akreditasyon çalışmalarına başladı 1-2 yıl içinde alır diye ümit ediyorum çalışan kadro fena değildi çünkü trakyayıda düşün derim ama zormuş bu zorluk öğrenmek için gerekli olan zorluk mersindeki gibi insanı bezdiren değil yanılmıyorsam mersinden sonra gelir zorluk seviyesi aydın muğla kolaydır bir anlamı olmaz
    aralarında fark var. trakya çomüden baya zor, eğitimi çomüden daha iyi.

mersin nasıldır bilmiyorum ama trakya'nın zorluğu insanı bezdirir. finalsiz geçmek için geceni gündüzüne katman gerekir çünkü finalsiz geçme notu 85. ortalama zorluktaki fakültelerde dönem başına 20 kişi finalsiz geçerken trakya'da üç dönemin toplamında 6 kişi finalsiz geçti yanlış hatırlamıyorsam.

zorluğu gözün kesiyorsa trakya yaz. çok daha iyi bir eğitim alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 7 Ağustos 2018; 19:39:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neü yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tazemeta-

aralarında fark var. trakya çomüden baya zor, eğitimi çomüden daha iyi.

mersin nasıldır bilmiyorum ama trakya'nın zorluğu insanı bezdirir. finalsiz geçmek için geceni gündüzüne katman gerekir çünkü finalsiz geçme notu 85. ortalama zorluktaki fakültelerde dönem başına 20 kişi finalsiz geçerken trakya'da üç dönemin toplamında 6 kişi finalsiz geçti yanlış hatırlamıyorsam.

zorluğu gözün kesiyorsa trakya yaz. çok daha iyi bir eğitim alacaksın.

Alıntıları Göster
    Ya zorluğu işte pek gözüm kesmiyor.Sonuçta hangi tıp fakültesine gidersem gideyim hakkını vererek çalışacağım ama buna tusu katıp uzmanlık vs. işlerle uğraşırken zaten hayatımın gençlik kısmı gelip geçicek.Kafamı karıştıran Çomüde de olup özveriyle niteklikli bir doktor olma seviyesine erişemem mi her ne kadar hocaların eğitimi öğrencilerin üzerinde bir etkisi olsa da.Trakyada tıpta okuyan tanıdığım var 2.sınıfa geçicek 1 kişi finalsiz geçebilmiş.Bu yazdıklarımla çomüyü ezdirmemeye çalışıyor gibi görünebilirim :D ama işte trakyanın eğitiminin iyi olmasından kasıt büyük bir fark yaratır mı

• lastnovember L kullanıcısına yanıt
    genelde hocaların çoğunda böyle bir sorun var zaten. sadece mersine özel değil heralde?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.