Bakanlar lütfen bir cevap verirse sevinirim. Eğer laptop'ın özellikleri masaüstü pc nin oyun zevkini aratmıcaksa laptop almayı düşünüyorum hem ufak hem pratik daha iyi olur.
tabi ki de masaüstü daha iyidir oyunda.
ikisini de 0'mı alacaksınız ?
masaüstü.
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
tabi ki de masaüstü daha iyidir oyunda.
ikisini de 0'mı alacaksınız ?
Yok hocam laptop'ı 0 alacam fakat laptap 1200-1300 den aşağı gelmicek. Masaüstü ise 2.el, biriyle görüşüyorum şuan masaüstü kasa ise 700 e falan gelecek bana + birde monitör alacağım 2.el tamamdır
masaüstü birde 1gb ddr2 ram alırsın bu sistem seni uzun bir süre idare eder
quote:
Orijinalden alıntı: 1907_mert
tabiki masa üstü her ne kadar laptop taki işlemci ve moduller yeni nesil olsada masa üstünün performasını yakalayamaz yakalasada basit ofis tarzı programlarda yakalayabilir oyun için diyorsan %70 dilimde masa üstü senin için daha işe yarar bir sistem olacaktır ve masa üstü bilgisayara biraz ram takviyeside yaparsan 3 sene seni götürebilir bazı oyunların grafik seviyelerini low(düşük ayar) olarak oynarsın ama oynarsın :)
quote:
Orijinalden alıntı: BgNefret
quote:
Orijinalden alıntı: 1907_mert
tabiki masa üstü her ne kadar laptop taki işlemci ve moduller yeni nesil olsada masa üstünün performasını yakalayamaz yakalasada basit ofis tarzı programlarda yakalayabilir oyun için diyorsan %70 dilimde masa üstü senin için daha işe yarar bir sistem olacaktır ve masa üstü bilgisayara biraz ram takviyeside yaparsan 3 sene seni götürebilir bazı oyunların grafik seviyelerini low(düşük ayar) olarak oynarsın ama oynarsın :)
hd5770 medium-high-ultra ayarlarda 3-4 sene götürebilir ama oyunlar hızlı gelişiyor geliştikçe yavaş yavaş düşersin medium falan olur ama bu düşüş 3-4 sene sonra rahatça alabilirsin sistemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme