Şimdi Ara

SİZCE HANGİ PSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cavus78

quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

quote:

cavus78
    quote:

NuriAlcho
    quote:

Orjinalden alıntı: hephasto

aslında o sisteme 350 watt da olur. ben de fsp öneriyorum ama uygun fiyatlı bulursan thermaltake de alabilirsin. ne olursa olsun kaliteli psu dan şaşma derim. kalitesiz psu nedeniyle alev alan bilgisayarlar biliyorum

yani abi tanrı aşkına kaliteli diyipde thermaltake demiyor musunuz uyuz oluyorum..thermaltake fiyatına göre kaliteli falan değil ancak orta sınıf belki olur onca thermaltake patlatan sistem yakan adam var bir taratın araştırmacı olun..tomshardware son testlerine göz atın silverstone oldukça iyi çıkış yapmış..crossfire sli v2.2 gibi destekleri şu anda hiçbir pwer supplyda yok..silverstone ayrıca %86 ya varan verimliliğe sahip yine bu rakam diğer psuların hiçbirinde yok ve bu fiyata bu özellikler süper..madem kıyıyorsun paraya al kenarda dursun nasıl olsa sistemini değiştirirsin ilerde

Dostum yukarıda verdiğin linki gezerken Aspire atx as-550w-bk hoşuma gitti. Janjanlı falan. Eldeki 350lik de yetmiyodu bahane arıyordum, dayanamayıp aldım. Fiyatını da piyasaya göre epeyce düşmüşler. (88,5ytl) Vesile oldun yani, sağolasın.

slm arkadaşlar,
    çoğumuz psu seçiminde yanlış yapıyoruz.
    sırf adamlar janjanlı yapmış bu benim hoşuma gitti deyipte psu satın almak hatadan başka bişey değildir.
    o janjanlı ürün taş çatlasın %70 verimlilikle çalışacaktır ve bence silverstone kadar kalıteli bişeyde değil ve verdiği değerlerde çok iyi değildir!!!!!

NuriAlcho'nun da dedikleri herşeye bende katılıyorum
    silverstone de verimlilik %80 ve üstünde
    ve her türlü sistemi de desteklemeside cabası.
    birde O/C yapacak sağlam PSU tavsiyesi isteyen arkadaşlara lütfen Termalteke Psu tavsiye etmeyin.

@Nemesis_01 arkadaşım,
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-ST56F eğer alabiliyorsan kesinlikle bu ürünü al.
    bunu alamzsan bile üstte NuriAlcho'nun tavsiye ettiği 500W olan silverstoneyi al

İyi güzel, anlattıklarına sonuna kadar katılıyorum dostum. Lakin 88 ytl lik psu ile 210 ytl lik psu kalite olarak elbette ki denk olmayacaktır. Birisi %70 diğeri %80 verimli, bu da gayet normal. Bütçe uygun olsa değil 210 400 ytl de verecez ama... Janjan olayı da işin latife tarafı, yoksa sırf janjanı için psu alacak adam değiliz elhamdülillah. Nitekim ben istemez miyim R9 Broadway'in yerine E200 kullanmayı?

dostum benimde fazla butcem yok oyuzden yukardada sormustum ama aspire alıcam sen almıstın yanılmıyorsam acaba memnunmusun bide ımzamdakı sısteme yetermı ........????????????*

• quote:

dostum benimde fazla butcem yok oyuzden yukardada sormustum ama aspire alıcam sen almıstın yanılmıyorsam acaba memnunmusun bide ımzamdakı sısteme yetermı ........????????????

Kardeş almasına aldım da daha dün sipariş verdim, gelmedi ki.
    Benim sistemim çok yüksek birşey değil. (Semp2500+@1750mhz, 1x512ddr)
    Herşey def.core. Sadece biraz fan ve uv bolluğu var. Şu an takılı fsp350 de yetiyor ama geçenlerde ekstra bir ide hd taktım çuvalladı. Yani sınıra dayandım. Aspire550 yeter kanımca.
    Bir husus da, ben değişik sitelerde (testler dahil) verilerini kontrol edip karşılaştırdım. Çıkış amperleri hiç de fena değil. Üst düzey psulara yakın. Sadece verimliliği SilverStone ile yarışacak düzeyde değil. Zaten çoğu psu o konuda silverstone ile kapışamıyor.
    Bakmak istersen:http://www.ocia.net/reviews/chameleonpsu/page1.shtml
    http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Aspire_Chameleon/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 6 Nisan 2006; 3:19:27 >

• ozman gelınce yorumunu eklersen sevinirim.... neyse bende yarın vericem siparişi umarım tatmınkar kalırım ..........
  • silverstone 500w takılı makinamda ve harika bir ürün bu. şiddetle tavsiye edilir. tek eksiği kablolarının tak çıkar olmaması. f/p oranı enermaxi katlar bence. silverstoneu tek geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicke andersson

silverstone 500w takılı makinamda ve harika bir ürün bu. şiddetle tavsiye edilir. tek eksiği kablolarının tak çıkar olmaması. f/p oranı enermaxi katlar bence. silverstoneu tek geçerim

• Aşağıda imzadaki sistem'i (7900GTX hariç onun yerine 6800TD) Aspire 500W'lık bir CPU takılı.
    Şu ana kadar bir problem olmadı. Fakat aldığım 7900GTX ekran kartını daha takmadım.
    Bugün herkesin yakından tanıdığı ve sürekli alışveriş yaptığı bir overclok ürünleri satan bir
    firmanın sahibi ile sohbet sırasında bana Aspire 500W gerçek olmadığı ve Efficiency oranın düşük olduğu ve
    eğer 7900GTX'i de takarsam gerek amper açısından gerekse güç yeterliliği konusunda problemlerin başlayacağından bahsetti.
    Sistemin ne kadar güç gerektiğini tablolardan hesapladığım zaman 7900GTX'ile birlikte yaklaşık 510 civarı. %10-15 de esneklik eklersek benim galiba 550-650 arası bir PSU almam gerekecek. Fakat bu düzeydeki PSU'lar bayağı pahalı. 7900 işinden sonra en az 6-7 ay para harcamayacağım demiştim kendi kendime. Fakat bu kafamı karıştırıyor. Bu konuda tavsiyesi olabilecek arkadaş var mı?

• yuklarıda bi arkadaş tagan a dandik demiş ama saçmalamş tagan gayet kaliteli bir markadır.. TT ye güvenmeyin :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.