Şimdi Ara

Sizce hangi B segmenti hot-hatch? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otoban faresi neslinin büyük torunu tabiki.

Orijinalden alıntı: berkaydj

1. 208gti 2.corsa opc derim. ama corsa opc hepsinden daha iyi yol tutuşa sahiptir.

Off şu opel fanları ya 1.6 115 kağnısıyla 3.20D tokatladım diye sevinen var OPEL 'in krallığı her pistte REnault gelene kadardır . O kadar güce rağmen hala kendi rakiplerinin pistte tozlarını yutuyor .

EEE zaten bu forumda Doğuş arabaları var ise karşısındakinin önemi yok her türlü karşıdaki araç kazanır . Biri de Mito QV demiş La normal Mito 1 tane satıyor bu ülkede

Cupra alınmaz daha iyi ki 1 sene boşu boşuna beklemeden 1.4 almışım . 1.8 bile olsa kim o kadar para verir B sınıfı araca ??? Sanırsın ki Alfa Brera . Hiç gerek yok 1.4 180 çok çok yeterli 2013 ten sonra yağ yakma sorunu da neredeyse yok .

Ya şu Fiesta Red i kaldırın ALLAH aşkına aynaları kırmızıya siyaha boyayıp REd Black diyorlar 1.0 araba 70 bin yapmayın etmeyin ya gördükçe sinirleniyorum

Otoban faresiymiş şimdi S2000 lere nasıl küfür ediyorsunuz hepsi patlak diye ? Hepsi apaçi diye ? 90 ların apaçileri otobanda can alan katiller de o Farelerdi zamanında ne oldu unuttunuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Temmuz 2016; 21:44:41 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

1. 208gti 2.corsa opc derim. ama corsa opc hepsinden daha iyi yol tutuşa sahiptir.

Off şu opel fanları ya 1.6 115 kağnısıyla 3.20D tokatladım diye sevinen var OPEL 'in krallığı her pistte REnault gelene kadardır . O kadar güce rağmen hala kendi rakiplerinin pistte tozlarını yutuyor .

EEE zaten bu forumda Doğuş arabaları var ise karşısındakinin önemi yok her türlü karşıdaki araç kazanır . Biri de Mito QV demiş La normal Mito 1 tane satıyor bu ülkede

Cupra alınmaz daha iyi ki 1 sene boşu boşuna beklemeden 1.4 almışım . 1.8 bile olsa kim o kadar para verir B sınıfı araca ??? Sanırsın ki Alfa Brera . Hiç gerek yok 1.4 180 çok çok yeterli 2013 ten sonra yağ yakma sorunu da neredeyse yok .

Ya şu Fiesta Red i kaldırın ALLAH aşkına aynaları kırmızıya siyaha boyayıp REd Black diyorlar 1.0 araba 70 bin yapmayın etmeyin ya gördükçe sinirleniyorum

Otoban faresiymiş şimdi S2000 lere nasıl küfür ediyorsunuz hepsi patlak diye ? Hepsi apaçi diye ? 90 ların apaçileri otobanda can alan katiller de o Farelerdi zamanında ne oldu unuttunuz mu ?

ya sen neden bahsediyorsun :D opel araçları motordan değil ağırlıktan dolayı bir handikapı vardı onuda yavaş yavaş aşıyorlar astra k ile başlandı. ayrıca astra j opc ile megane 3 rs den ağır olmasına rağmen hiç öyle aşağı kalır bir perfromans farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Siz hepsini kullandiniz galiba

208 gti almak üzereydim bir ara ailevi sebeplerden ötürü vazgeçmiştim bir çok aracı kullanan kişiyle oturup görüştüm inceledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 27 Temmuz 2016; 6:10:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cupra'ya hem 1.8 MTV'si ödeyip hem de 10 bin lira fark vermek, aynı zamanda daha düşük performans almak için değişik bi ruh halinde olmam gerekir.

Orijinalden alıntı: Karaçay

Fiesta red 70bin degil 63bin, 1.0 diye kucumsedigin motor da kac yil yilin motoru olmus bir bak istersen

Tesekkur ederim simdi almaya gidiyorum

Yilin motoru olabilir Hot Hatch konusuyoruz burada Hot ın karsiligini veriyor mu ? Hayir rakiplerinden 0-100 de 80-120 de 80-150 de geri mi ? Evet .

Daha sorum yok isteyen alabilir diyecegim de satmiyor ki

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Fiesta red 70bin degil 63bin, 1.0 diye kucumsedigin motor da kac yil yilin motoru olmus bir bak istersen

Tesekkur ederim simdi almaya gidiyorum

Yilin motoru olabilir Hot Hatch konusuyoruz burada Hot ın karsiligini veriyor mu ? Hayir rakiplerinden 0-100 de 80-120 de 80-150 de geri mi ? Evet .

Daha sorum yok isteyen alabilir diyecegim de satmiyor ki

fiesta st gelsin de bir an önce, sonbaharda burdaymış deniyor ben pek inanmıyorum ama

• 2016 temmuz ayında 76 bine 208 gti nasıl buldun.

Başlangıç fiyatı 97.800

http://www.peugeot.com.tr/peugeot-modelleri/peugeot-nuzu-secin/208-gti.html

0'ını 76 bine bulduysan ben hemen alabilirim.

Bu arada Corsa Opc'de performans pack var 10 bin liraya yakin tutarı var lsf diff barındırıyor içerisinde. Diğer araçlarda standart geliyor aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 10 Eylül 2016; 13:57:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

2016 temmuz ayında 76 bine 208 gti nasıl buldun.

Başlangıç fiyatı 97.800

http://www.peugeot.com.tr/peugeot-modelleri/peugeot-nuzu-secin/208-gti.html

0'ını 76 bine bulduysan ben hemen alabilirim.

Bu arada Corsa Opc'de performans pack var 10 lira tutarı var lsf diff barındırıyor içerisinde. Diğer araçlarda standart geliyor aklınızda bulunsun.

Bu peugeot sport, onceki versiyonu normaldi. Belki hala kalmistir bayiileri elinde ara sor tek tek bakalim

• Aceleniz yoksa ileride gelecek Fiesta 200s düşünülebilir.

Orijinalden alıntı: adamic1907

208 gti derim.

fiesta st bir numara..

corsanın yanına yaklaşmazdım..

seat kullanmış biri olarak aman ha bir daha asla derim..1.8 tsi vergisi ile beraber direk silebilirsiniz..her yıl kafadan 800 tl fark ödeyeceksiniz..

polo blue gt zaten bunlarla başedemeyen bir araç, gti olsa idi bu sefer de şansınıza dsg problemi ile karşılaşabilirdiniz..ama bazılarında da sıkıntı yok..

1.2 dizel az yakan araba aramıyoruz hothatch alacak adam yıllık 800 tl vergi farkına bakmaz benzin parasını düşünmez
    Net olarak İbiza Cupra 1.8 tsi tabiki

http://www.sekizsilindir.com/2016/08/ford-fiesta-st-peugeot-208-gti-seat-ibiza-cupra-opel-corsa-opc.html

burda 2016 ağustor tarihli bir yazı var orda for fiesta st'nin fiyatı ile ilgili bilgi vermiş. Aklında bulunsun

Ben opc corsa düşünüyorum bu ara çünkü fiyat olarak en makulü aralarında o gözüküyor. Güncel fiyat listelerinde. Ama corsanında sıkıntılı tarafı performans paketi. Alınmalı mı alınmalı mı oda bir tartışma konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 10 Eylül 2016; 17:49:06 >

• Opc modelleri opelin göz bebeği iken bu kadar yerilmesi hoş olmamış bence. Tercihimi Corsa opc den yana kullanırdım ben.

• 208 GTİ
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.