Bunu biliyorum hocam ama 60 lira yav, ucuz ama öğrenci adamız dokunuyor
Rahat bir şekilde oynamak için almak gerekiyor. Bazı şeylerden kısıp alıyorum bende.
DUALSHOCK 2 ile rahat edemez miyim sizce?
Şu girişi sorun değil converterı var, analogları da yumuşak ve sağlam diye biliyorum.
Sağ analog, kontrol vb. sorunları yaşamazsınız hocam.Diğer oyunlarıda rahat bir şekilde oynarsınız.Dualshock 2'yi tam bilmiyorum.
Imagine a DualShock 2 with a different directional pad, slightly more travel to the fire buttons, and slightly different shoulder buttons. That’ essentially what this pad is.
Bir yabancı sitede böyle yazıyor F310 hakkında
Teşekkür ederim yardımlarınız için hocam, para bulursam ben de F310 düşünüyorum
Bunu biliyorum hocam ama 60 lira yav, ucuz ama öğrenci adamız dokunuyor
Rahat bir şekilde oynamak için almak gerekiyor. Bazı şeylerden kısıp alıyorum bende.
DUALSHOCK 2 ile rahat edemez miyim sizce?
Şu girişi sorun değil converterı var, analogları da yumuşak ve sağlam diye biliyorum.
Sağ analog, kontrol vb. sorunları yaşamazsınız hocam.Diğer oyunlarıda rahat bir şekilde oynarsınız.Dualshock 2'yi tam bilmiyorum.
Imagine a DualShock 2 with a different directional pad, slightly more travel to the fire buttons, and slightly different shoulder buttons. That’ essentially what this pad is.
Bir yabancı sitede böyle yazıyor F310 hakkında
Teşekkür ederim yardımlarınız için hocam, para bulursam ben de F310 düşünüyorum
Rica ederim, iyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme