Şimdi Ara

Sizce Göbekli miyim? [ SS li ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş 17 boy 1.71 kilo 65 6 7 aydır ölümüne çalışıyorum(streetworkout) karınada az cok ciddi anlamda yüklenmişimdir ancak sonuc yok aslında bana iyi diyorlardı ama bugun bı arkadasım oha göbeğini erit biraz filan deyiverdi malum ailemde tabiki yok öyle şey felan dedi ancak ailenin yorumlarına güvenicek değilim sonucta her ebeveyn için çocuğu cok yakısıklı veya güzeldir realist yorumlarınızada açığım ancak lütfen kırıcılık , insanlık , olgunluk seviyelerini geçmeden yapın dostlarım göğüs kasım ciddi anlamda var kolda eh eh göbekdemi var sanki ?

NORMAL HALİ :

SIKMIŞ HALİ :

Sıkınca bi kaç arkadasım vay be sende iyiymişsin diyor bi arkadasımda göbeklisin diyor gercekten emın olabilsem buraya konu açmazdım ilgileriniz için teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theydontcare -- 20 Şubat 2015; 21:03:45 >

• İsmini ne koydunuz?
  • Bu göbekse bendeki ney acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

İsmini ne koydunuz?

kırıcı olmayalım lütfen göbeklisin desen teşekkür edip geçicem çünkü çalışmaya başlayacağım ve senın yaptığıını iyilik olarak göreceğim dostum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gobek yok. 2 ay normal calismistim evde benim kaslarda senim gibi hatta daha belirgin. bunye farki. bende yag orani az. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fh2O

saol dostum sanırım çalışmam lazım kardiyo şart oldu galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Beyler tipim nasıl [SS'Lİ]
    11 yıl önce açıldı
    Tipim Nasıl? (Tabiki de SS'li)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kendi göbeğimi buraya ss atsam forumdan sınırsız uzaklaştırılırım o göbek mi

• Karın bölgesini salla omuz ve göğüs çalış çok zayıfsın.

• Karın kaslarını daha fazla çıkartmak istiyorsan yağ oranını dusurmen lazım.Karın kasların kötü değil ama alt yapı var gibi.çalışmaya devam et kolay gelsin.

• Hayır göbekli değilsin gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

gobek yok. 2 ay normal calismistim evde benim kaslarda senim gibi hatta daha belirgin. bunye farki. bende yag orani az. :)

dostum aydinlattiğin icin saol cogu kisi yok diyor ama bır arkadasımda var diyor simdi bende napsam bilemedim ailedekiler kas diyor ama sonuçta aile yani güvenemıyorum beni sevdiklerindendir diye düşünüyorum :D bende yağ oranımı makinada ölctüm gecen 12 felan öyle bişeydi galiba hatırlamıyorum hayır yanı 42 günlük karın kası calısmasını bıtırdım ustune 20 gun daha calıstım dahada killer çalışıyorum çünkü bi o kaldı şimdilik istediğime ulasabilmek için tabi bu durumda biri göbeklisin deyincede daha çok çalısmam gerektiğini koydum kafaya ondan konu actım
  • Cok degil
    Normal bi insaninki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Karın bölgesini salla omuz ve göğüs çalış çok zayıfsın.

dostum omuz hiç yok haklısın omuz çalışmayı pek istemiyorum henüz ama göğüs var ciddi anlamda ona çok yüklenmişliğim oldu fotoğrafı çekerken biraz göbek belli olsun dıye gogus tarafını cekemedım ve belli olmadı cünkü amacım göbek varmı yokmu onu gostermek vucudu sergılemek değil yani :D yoksa dedıgın gıbı omuz 0 hatta - yani :D ama goğüs gerçekten var yalan yok övünme anlamlı değil yanlıs anlama bu arada
  • Theydontcare T kullanıcısına yanıt
    bunlari bence bosver ygs lys e odaklan sanirim 11. sinifsinn. guzel bir universite kazan yazin hepsini yaparsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

ben kendi göbeğimi buraya ss atsam forumdan sınırsız uzaklaştırılırım o göbek mi

:D kendi kendime triplere girdiğim yoktu ama bebeklik arkadaşım daha yeni böyle söyledi bende düşünmeyi öğrenmeyi ve bunların yanında vücuduma değer vermeyi seven biriyim böyle diyince bi soru işareti oluştu kafamda yoksa ergenlik tripleri felan çok yaşamıyorum :D yorum ıcın saol dostum
  • Aynı boy aynı kilodayım 1 yıldır falan adam gibi spor yapmıyorum,göbeğim senin kadar değilbiraz göbeğin var.

Edit:Spor yapıyorsan kol çalış 6 ay için kolların zayıf kalmış arka kol ağırlıklı çalışırsan kolların hacimli de görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 20 Şubat 2015; 20:53:16 >
  • Fitness ile uğraşıyorsan her bolgeyi çalışmak zorundasın iyi bir vücut istiyorsan yok ben sevmiyorum istemiyorum nedir ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashera

Yanlış yazmışsın kardeş, sıçmış hali yazacaktın herhalde...

seviyene inmeye gerek yok göbeklisin diiyip yada şöyle böyle yap - yapamamışsın diyenleri artılaırım bile hatta hepsine gördüğün gibi teşekkür ediyorum ama böyle forum ortamında sanki sokaktaki 20 yıllık arkadaşınmışım gibi kelimeler kullanmana anlam veremedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.