Şimdi Ara

Sizce gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce geçen sene 13500 le alan galatasaray bilgisayar mühendiliğine girebilir miyim? Sıralamam 13999

• Biz gelir desek gelcek sanki. Yada 10 kisiden 8'i gelir dese icin mi rahatlayacak? Yani boyle sacma basliklari niye aciyorsunuz ki? Yazmissin iste tercihlerine bekle, sabret ve gor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: spilzman

Biz gelir desek gelcek sanki. Yada 10 kisiden 8'i gelir dese icin mi rahatlayacak? Yani boyle sacma basliklari niye aciyorsunuz ki? Yazmissin iste tercihlerine bekle, sabret ve gor.

+1
  • quote:

Biz gelir desek gelcek sanki. Yada 10 kisiden 8'i gelir dese icin mi rahatlayacak? Yani boyle sacma basliklari niye aciyorsunuz ki? Yazmissin iste tercihlerine bekle, sabret ve gor.

Aynen. Hayır sonra gelir diyolar gelmiyo, adamlar kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

Aynen. Hayır sonra gelir diyolar gelmiyo, adamlar kötü oluyor.

benim için sorun deil kesin gelecek olan ve istediğim başka tercihim var zaten de bunu da yazıom gelme olasılığı ne diyerek sordum sadece
  • %50 gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

%50 gelir.

genelde çoğu kişi öle diyor saolasın yorum için
  • yok mu yorumu olan ?
  • Galatasaray bilgisayar popüler bir bölüm ama bu sene sıralamaların az da olsa yükseleceği göz önüne alınırsa bana göre sansin çok yüksek.umarim yerleşirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali75

Galatasaray bilgisayar popüler bir bölüm ama bu sene sıralamaların az da olsa yükseleceği göz önüne alınırsa bana göre sansin çok yüksek.umarim yerleşirsin.

yorumun için teşekkürler
  • up
  • tercih listenni paylaşır mısın ben gelir diyorum bu arada
  • quote:

adam soru sormuş hoşuna gitmediyse girip okumazsın. adam heycanını paylaşıyor burda. bu arada inş girersn kardeşim fazla bi bilgim yok galatasaray ün. hakkında
  •  Sizce gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mblood

quote:

adam soru sormuş hoşuna gitmediyse girip okumazsın. adam heycanını paylaşıyor burda. bu arada inş girersn kardeşim fazla bi bilgim yok galatasaray ün. hakkında

inşallah teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcem

Sizce gelir mi?

ilginç bir liste hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

quote:

Orijinalden alıntı: gcem

Sizce gelir mi?

ilginç bir liste hayırlısı

ilginç derken ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.