Bildirim
SİZCE GEÇMİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sayisal degilim ama yine de yardimci olmak istedim. Bence yeterli zaman var gec filan degil ayrica netlerin vasatta degil sıfır degilsin bence sıkı bi calismayla hedefine ulasabilirsin moralini bozanlar olacaktir takilma zaman gayet yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim
11. sınıf bombom bu arada hiçbişey bilmiyom
MF 1 puan türünün yüzdelik etkilerine baktığımız zaman (YGS için konuşuyorum) matematik>Türkçe>Fen>Sosyal şeklinde ağırlıklarının olduğunu görüyoruz. Bu durumda yoğunluğu Türkçe ve Matematiğe vermenizi öneririm.
Puan türleri ile ilgili tabloya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sormak istediğiniz sorularınızı infoyglys@gmail.com'dan bana ulaştırabilirsiniz. Sitemde sizler için faydalı içerikler yayınlıyorum. Sizleri sitemde görmekten memnun olurum.. -
... bile korsun ama önce miyi ayrı yaz bro -
up
Günde kaç saat çalışıyorsun? bu çalışma süresinin kaç saati soru çözümüne gidiyor ve ort. kaç soru çözersin?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X