Şimdi Ara

Sizce galatasaray'ın 10 numarası kim olmalı?:):):) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: THEARZU

balic

nedense futboldan anlamadığını düşünmeye başladım...
  • Yoo baliçten 10 numara olur. ama sizin 10 numaradan ne anladığınıza bağlı olarak değişir. 10 numara illla hagi gibi birisi mi olmak zorunda. Baliçin Bursaspor ile Fnerde oynadığı topla Gsda oynadığı yere bakarsanız anlarsınız.
  • ASlında Thearzu haklı. Baliç Bursasporda oynarken hatırlıyorumda neydi be.BursaSporlu olanlar bilir ancak.Baliç 97-98 sezonunda bir maçta Trabzona 3 çekmişti.Tamam tarzı belki Hagi ye benzemeyebilir ama Tottiye benziyor.Tabiki eski hali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shairim

quote:

Orjinalden alıntı: THEARZU

balic

nedense futboldan anlamadığını düşünmeye başladım...

ne dusunursen dusun banane ben fikrimi soyledim neden mondragon denen arkadasa laf atmiyosunda benimle ugrasiyosun..
  • baliç kim yaaa....
  • Walla bence Baliç olamazda kim olursa olsun...
  • Baliç eski formuna bir sönse ozaman görürdüm Baliç kim yaw diyenleri !
  • arkadaşlar duydunuz mu?? şimdi ricardo sousa die birisini gündeme almış galatasaray. adam frikikleri penaltı gibi kullanıomuş. aynı, arkadaşın robson ponte örneğini verdiği gibi milimetrik pasları varmış sol ayağı ile... ve maliyeti sadece 1 milyon euro...
  • Ya 1 milyon Euro'ya futbolcumu kaldı artık ya...O dediğin özelliklerde biri varmı çok merak ediyorum gerçekten....(Yani vardır tabide o fiyata yani :D )
  • +1 GALLARDO
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

baliç kim yaaa....

Real Madride Gsın 1 sezonluk transfer bütçesine gitmiş adam.
  • BENCE 10 NUMARA GALLARDO OLMASI LAZIM EĞER OLMAZSA HAGİ YEŞİL SAHALARA GERİ DÖSÜN EĞER ODA OLMAZSA BEN OLURUM 10 NUMARA

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.