Şimdi Ara

SİZCE FEN ÇALIŞMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MAT:36-40
    TÜRKÇE:36-40
    SOSYAL30-35
    FEN:20-25
    Sayısal çıkışlıyım tm den gireceğim.Fene adamaklılı bakmadım.Baksam 35+ bile olabilir.Biyoloji kısmı boş o halde yukarıdaki netler geliyor.Kalan zamanda ygs tarih ve fene asılmayı düşünüyorum.Tabi türkçe matdan da soru çözeceğim.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

• Aynı durumda sayılırız.Benim de biyoloji de çok eksiğim var.Fen netini 30 civarına çekmek için uğraşsam mı,yoksa mat-2 ye mi abansam bilemedim.
  • fizigi nasi yapiosunz ya. biyo da cok temel istiyor fizikle kapisir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_

Aynı durumda sayılırız.Benim de biyoloji de çok eksiğim var.Fen netini 30 civarına çekmek için uğraşsam mı,yoksa mat-2 ye mi abansam bilemedim.

Benim mat 2 de sorun yok da kararsızım biyoloji de öyle 2 günde olmaz 1 haftamı alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerxxl

quote:

Aynı durumda sayılırız.Benim de biyoloji de çok eksiğim var.Fen netini 30 civarına çekmek için uğraşsam mı,yoksa mat-2 ye mi abansam bilemedim.

Benim mat 2 de sorun yok da kararsızım biyoloji de öyle 2 günde olmaz 1 haftamı alır

1 hafta yeterli mi?
    Biyolojinin büyük ölçüde hallolacağını bilsem 1 haftamı ayırırım.Ama kararsızım.
    Sınavı yetiştiremeyip biyolojiye adamakıllı bakamamak da var(kendi adıma).
    Sınavlarda en son biyolojiyi çözdüğüm için çoğu zaman sıkıntı oluyor,bütün sorulara bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caga_ -- 8 Mart 2012; 16:48:56 >
  • quote:

quote:

quote:

1 hafta yeterli mi?
    Biyolojinin büyük ölçüde hallolacağını bilsem 1 haftamı ayırırım.Ama kararsızım.
    Sınavı yetiştiremeyip biyolojiye adamakıllı bakamamak da var(kendi adıma).
    Sınavlarda en son biyolojiyi çözdüğüm için çoğu zaman sıkıntı oluyor,bütün sorulara bakamıyorum.

yetiştirememe ihtimali benim de gözümü korkutuyor.aslında 1 hafta yeterli değil ama daha önceden biraz bakmıştım biraz da ona güveniyorum.Ama yetiştirememek de var

• bende sayısal çıkışlıyım.. tm den hazırlanıyorum.. katsayının kalkması az kişiyi etkiler dedim sayısallardan.. ama benim gibi bölüm değiştirenlerde varmış.. hayırlısı :) benim fen çok değişiyor.. açı denemelerinde ezber olduğu için genelde 15 16 net çıkıyor.. güvender de falan 21 22 de kalıyorum.. fem 7 li çözdüm dün mesela 25 net çıktı.. bence yeni konulara bakın.. eski konulardan zaten kolay çıksa yaparız.. zor sorsalar şu 20 günü fene ayırsak bile yapamayız.. benim düşüncem bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

bende sayısal çıkışlıyım.. tm den hazırlanıyorum.. katsayının kalkması az kişiyi etkiler dedim sayısallardan.. ama benim gibi bölüm değiştirenlerde varmış.. hayırlısı :) benim fen çok değişiyor.. açı denemelerinde ezber olduğu için genelde 15 16 net çıkıyor.. güvender de falan 21 22 de kalıyorum.. fem 7 li çözdüm dün mesela 25 net çıktı.. bence yeni konulara bakın.. eski konulardan zaten kolay çıksa yaparız.. zor sorsalar şu 20 günü fene ayırsak bile yapamayız.. benim düşüncem bu

Dediğin gibi fende zor sorarlarsa 20 günlük çalışma çöpe gider.Ben galiba öncelikle sosyali 35+ yapmalıyım.Mat ve türkçeden de olabildiğince pratik fende 20 net fazla bile.Asıl önemli olan lys orda 2 soruyla fenden yapacağın 10 soru birbirine bedel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

bende sayısal çıkışlıyım.. tm den hazırlanıyorum.. katsayının kalkması az kişiyi etkiler dedim sayısallardan.. ama benim gibi bölüm değiştirenlerde varmış.. hayırlısı :) benim fen çok değişiyor.. açı denemelerinde ezber olduğu için genelde 15 16 net çıkıyor.. güvender de falan 21 22 de kalıyorum.. fem 7 li çözdüm dün mesela 25 net çıktı.. bence yeni konulara bakın.. eski konulardan zaten kolay çıksa yaparız.. zor sorsalar şu 20 günü fene ayırsak bile yapamayız.. benim düşüncem bu

Dediğin gibi fende zor sorarlarsa 20 günlük çalışma çöpe gider.Ben galiba öncelikle sosyali 35+ yapmalıyım.Mat ve türkçeden de olabildiğince pratik fende 20 net fazla bile.Asıl önemli olan lys orda 2 soruyla fenden yapacağın 10 soru birbirine bedel

aynen öyle.. edebiyat ve mat 2 ikisi toplam yüzde 44 etkiliyor.. ygs ve lys nin nerdeyse yarısı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.