reno sümbül,scenic,clionun her türlüsü,rionun her türlüsü,fiat linea,dacianın her türlüsü,c4 ün sedanı,honda city ilk etapta aklıma gelen tipsizler.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Arkadan beğeniyorum
yenisini önden begenionmu
toyota corolla, nissan juke, vw jetta, clio symbol, dacia ve seatların çoğu.
renault 12 sedanlar , tabi ki tempra, şahin doğan grubu.
yanlış anlasınmasın serçe içlerinde en sevimlisiydi. özellikle kırmızı olanları.
Bence güzel olanları saysak daha kolay olur. Özellike b ve c sınıfı düzgün tasarım çok az.
aveo sedan'ın arkası çok tipsiz
Ford ka
Nissan juke
Bence RENAULT Vel Satis
Nissan Juke için "çirkin" ya da "kötü tasarım" diyenleri kaale almamak gerek. O kadar araç varken (her gün görüyoruz trafikte "leşşşş") tutup Juke gibi farklı tasarımı ve çağa uygun donanım özellikleri sunmuş model yazılmasa. Juke ne binek otodur ne de jeep. Yolda gördüğümde hep bakarım ve baktıracak tipte bir araç. Evet marjinal zaten sıkıntıda burada. Kibrit kutusu değil, ya da basma kalıp dizaynı yok.
Not: Ford Focus'um var. Ancak aracımı değiştirirsem Juke veya Mazda düşünüyorum.
Kötü tasarımlar ya da tipsiz araçlar yazılmış. Kötü tasarım sadece çizim olarak değil fonksiyonelite olarakta bu kalıba girer. O yüzden Fiat'ın birçok aracı ve peugeot'un bir çok aracı bu sınıfa girer.
iyi de marjinal olan sıradışı olandır ve sıradan olmadığı için beğenilmeme riski daha yüksektir! nissan bu riski almıştır.ki zaten şöyle yorumlarda yapılıyor.juke'yi ya çok çok seversiniz,yada nefret edersiniz ortası yok, çünkü o marjinal! bu sayfadaki bazı tüketicilerde juke'yi beğenmemiştir.sizin juke'yi beğenmeyenleri kaale alıp almama gibi bir lüksünüz yok ki! bu tartışma adabına aykırı!lütfen ukalalık yapmadan tartışalım!
quote:
Orijinalden alıntı: can_dmr
quote:
Orijinalden alıntı: exlem16
quote:
Orijinalden alıntı: _eRay
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
quote:
Orijinalden alıntı: yme61
multipla bu tip ne la ? (resim silinmiş yeniden koydum)
akraba evliliği diyicem olmayacak
evlat olsa sevilmez
nası bi düşünceyle yapılmış bu
Oyumu bu arabadan yana kullanıyorum. Bu ne la :)
Ne amaçla tasarlamışlar acaba
adam bunu tasarlarken ne çektiyse aynısından istiyorm
bu konu daha çok su kaldırır!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Codemaste®
Ve bence bununla çirkinlikte yarışabilecek güncel bir araç; Nissan Juke.
bu araç tasarlanırken ve tasarıma onay verirken tüm fiatın kafası güzelmiş üretim esnasında ne olduda uyanmadılar hala anlamış değilim
Renault Koleos. Hayatımda böyle bi Suv görmedim bide 100 küsür bin tl
Nissan Juke. Hayatımda gördüğüm en çirkin araç.
quote:
Orijinalden alıntı: Salih DAL
quote:
Orijinalden alıntı: can_dmr
quote:
Orijinalden alıntı: exlem16
quote:
Orijinalden alıntı: _eRay
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
quote:
Orijinalden alıntı: yme61
multipla bu tip ne la ? (resim silinmiş yeniden koydum)
akraba evliliği diyicem olmayacak
evlat olsa sevilmez
nası bi düşünceyle yapılmış bu
Oyumu bu arabadan yana kullanıyorum. Bu ne la :)
Ne amaçla tasarlamışlar acaba
adam bunu tasarlarken ne çektiyse aynısından istiyorm
buda içi multipla nın
harbiden ya bu multipla nasıl bir tasarımdır böyle! italyanlar moda tasarımında 1.numaradır.oto tasarımında da iyidirler ferrari,lombardini gibi.ama bu fiatı anlamak imkansız.mesela linea berbat bir tasarım.ama çok satılıyor!zevk tabi!