Kurbağa yutmuş fluence, neye benzediği hala muallakta olan city ve en önemlisi şirketlerimizin vazgeçilmezi olan (symbol)sümbül.
quote:
Orijinalden alıntı: exe_genesis
pego 1007
çok çirkin :D
en tipsiz araba
Yazdığım araçlara asla kötü araç demiyorum ama tipsiz bulduğum araçlar şunlar.(aklıma gelenler)
symbol önceki kasalar dacia solenza doblo albea huyundai matrix sorento eski kasa geelly nin cipi adı aklıma gelmedi nissan primera son kasa toyota corolla trde üretin kasadan sonraki kasalar aslında far dizaynları sebebiyle tüm yeni toyotalar fabia yeti roomster meriva eski kasa lacetti hatcback daihatsu terios önceki kasa suzuki s 4 honda city fiat panda
megan hb
quote:
Orijinalden alıntı: powereng
bence en tipsiz arac eski kasa ford ka :)
Bende oyle diyordum ta ki fiat multiplayi gorene kadar. Ka da 2. siradadir
quote:
Orijinalden alıntı: longlion
Yazdığım araçlara asla kötü araç demiyorum ama tipsiz bulduğum araçlar şunlar.(aklıma gelenler)
symbol önceki kasalar dacia solenza doblo albea huyundai matrix sorento eski kasa geelly nin cipi adı aklıma gelmedi nissan primera son kasa toyota corolla trde üretin kasadan sonraki kasalar aslında far dizaynları sebebiyle tüm yeni toyotalar fabia yeti roomster meriva eski kasa lacetti hatcback daihatsu terios önceki kasa suzuki s 4 honda city fiat panda
bu arada geely değil chery markası imiş
renault ve fiat'in bütün araclari dünyadaki en tipsiz araclardir.
Tabiki de Fiat Multipla. Ben böyle iğrenç birşey görmedim
dünyanın ilk benzinli aracı 1870.
en tipsiz oto pegeout 206 sedan bence
City ve albea, tasarim facialari..
Nissan Juke, bir önceki kasa VW Jetta, yeni kasa honda civic, bir önceki kasa honda city, fiat linea, fiat sedici, yeni kasa BMW 1 Serisi. Ve tüm önde kelebek camı bulunan, kepçe kulak aynalı otomobiller...
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
quote:
Orijinalden alıntı: yme61
multipla bu tip ne la ? (resim silinmiş yeniden koydum)
akraba evliliği diyicem olmayacak
evlat olsa sevilmez
nası bi düşünceyle yapılmış bu
c4picasso berbat ford cmax eski kasası honda city fluence symbol scenic meriva tofaşın tüm arabaları
Arkadan beğeniyorum
kus serisi+clio
yeni grand scenic bana çok tipsiz geliyor.....
Chevrolet Epica,eski kasa aveo,yeni kasa aveo hb
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
quote:
Orijinalden alıntı: yme61
multipla bu tip ne la ? (resim silinmiş yeniden koydum)