Şimdi Ara

Sizce en kararlı linux sürümü hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sonra dersin ki ! bu yeni özellik neden bundan yok neden 2-3 yıl önceki dağıtımı kullanıyorum misali

• Forumdaki bazı insanların zeka seviyeleri. IQ testi bozacak cinsten. Parıl parıl parlıyorlar zaten attıkları her yorumda, mis geçmek imkansız.

• Anam kim gelmiş.

• a4tech uyduruk bir markadır zaten tavsiye etmiyorum. Birde BSD kullanmanı takdir ediyorum. Hani driver problemi yaşatır insana ama içinde tur atmaktan en çok hoşlandığım software arşivi BSD'nin ports arşiviydi bugüne kadar. Vulkan desteği olsa bir saniye durmam Gentoo'ya basarım formatı. O gün gelene kadar Gentoo ama. Millet dağıtım kullandığını sanarak geziyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 9 Ekim 2020; 19:13:43 >
  • Bende özentiler yüzünden Linux'tan uzaklaşmak istiyorum zaten. 12 yıldır Gentoo kullanıyorum. Değiştirmeyi de düşünmüyorum. Ama etrafımda sivrilen öyle özenti tiplerle karşılaştım Linux midemi bulandırmaya başladı. Harbiden koşarak kaçmak lazım Türk Linux kullanıcısından nerde ruh hastası varsa hepsi Linux mu kullanıyor anlamadım ki.

• Merhaba Linux elitistleri.

Tanımadığı insanları forumdaki bir mesajlarından ötürü özenti diye yaftalayanlar.

Siz de hoşgeldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debaser -- 9 Ekim 2020; 19:24:48 >
  • Debaser kullanıcısına yanıt

Linux'ta keramet aramıyoruz kullananda karakter arıyoruz bunun elitist olmakla ne alaksı var. Reddit'te okuduğunuz herşeyi türkçeye çevirip buralarda satmaya çalışmayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 9 Ekim 2020; 19:28:3 >
  • Siz de her yorumu redditten çevirme veya özenti olarak yorumlamayın bence.

Özellikle Gavuroğullarının 18:48'de attığı mesajın üslubundan gayet de elitizm akıyor, buna istinadan söyledim. Bir daha okuyun isterseniz kendisine ait mesajı.

Hatta çok daha uzunca bir mesaj yazıyordum kendisinin mesajını alıntılayıp da, mesajın içindeki tanımadığı insanlara karşı dışavurduğu uç nefreti görünce emek vermekten vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debaser -- 9 Ekim 2020; 19:39:2 >
  • Fanatizm denilen ruh hastalığı dil din ırk tanımıyor zaten. Bir tanesinin tacizine maruz kalmadan paçayı yırtan fazla insan yoktur.

• Gavurogullari G kullanıcısına yanıt

Bsd denemek çok istedim. Lakin amdgpu sürücüleri yüzünden xorg dışında kernel mesajları falan gözükmüyor bootda. Bu yüzden sorunlarımı da debuglayamadım falan derken uçtu gitti :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Tamamen günlük kullanım için, özel bir iş yok,
    , video dosyaları şeklinde dersler takip edilecek, pdf kitaplar dökümanlar okunacak, müzik dinlenecek, bazı günler hevc 265 ile video sıkıştırılacak. Ve netten opera ile haber takip edilecek.

O sebebten görsellik ön planda olsun istiyorum , stabil olsun yeter, o zaten performansı sağlar.

fedora 32 workstation ile fazlasıyla memnunum. aylar oldu hem paketleri debian kadar eski değil hem de stabil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.