benden almak zorundalar çünkü bu civarlarda başka x de gb satan yok Bence cleaver.Xıgenonda son 2 günde fll oynamadım günde ortalama 4-5 saat oynayarak 20m yaptım +3 cleaverları topluyorum bi adam var 270k dan satıorum ona böle böle 20m yaptım bence çok iyi bi yöntem toto impacth aldım sıra çitin setde bi 30m daha toplarım charı şimdilik dizerim bi kaç tane çocukda gb beklior 30ytl den gb satıcamBenden mecbur alacaklar çünkü başka x de gb satan yok sora alacağım parayla pre. alırım daha çok kasarım15 tatilde fll kasıcam zaten fofo zengin olacam
Sizce en iyi yöntem hangisi beyler?
yaptığın yöntem güzel fakat hep claver alıp satamazsın sermaye büyüdükçe daha sağlam itemler alıp daha fazla karla satman lazım böyle böyle büyür sermayen
quote:
Orjinalden alıntı: androplus
yaptığın yöntem güzel fakat hep claver alıp satamazsın sermaye büyüdükçe daha sağlam itemler alıp daha fazla karla satman lazım böyle böyle büyür sermayen
Piasa berbat Hiç riske girmeden yavaş yavaş kasıom işte :D bi kaybım olmuo zararım olmuo bence en ii yöntem bu zaten pazarda duramam ben pazar felanda kuramam ucuza alıp pahalıya satmak gibi işte ft de açıldı günde en az 2 kere girerim ona kutu alırsam kırarım satarım felan riski olmayan bi iş lasım gerçi knight da risk almadan bi yerlere gelinmior ama olsun
en iyi para upgrade ile kasılır süper kar var +6 shard alıp +7 e basıcaksın 1 gb cebine gircek ben bole 3-4 kez +6 alıp +7 sahrd bastım eksiklerimi tamamladım ama sen daha garanti yok istiyosan yaptıgın yontem olabilir fakat zor olur biraz daha para topla +8 cleaver +7 md ticareti yap