Şimdi Ara

sizce dünyanın en iyi kalecisi kim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: the_undertaker0101

girwww.youtube.com a gir bu kalec,lerin ne kadar iyi oldugunu kendi gözlerinle gör

Youtube'den değil.. Maçları canlı izliyoruz biz..

quote:

ya ne mondragon u ne rüştüsü mondragon orta sahadan gol yedi aykut bile daha iyi kaleci şuan da en iyi 10 kaleciyi sayacam sitelerden baktım Chelsea takımının Çek kalecisi Petr Cech, 175 puanla ilk sırada yer alırken, Milan'ın file bekçisi Dida 91 puanla ikinci, Juventus'un kalecisi Gianluigi Buffon ise 78 puanla üçüncü oldu. Sıralamadaki diğer kalecileri ise şöyle:

4. Gregory Coupet- Olympique Lyonnais- 43 puan.

5. Oliver Kahn- FC Bayern München- 42 puan.

6. Iker Casillas- Real Madrid - 41 puan.

7. Jerzy Dudek- Liverpool- 34 puan.

8. Edwin van der Sar- Manchester United- 32 puan.

9. Rogerio Ceni- SÆo Paulo- 31 puan.

10.Roberto Carlos Abbondanzieri- CA Boca Juniors- 26 puan.

11.Heurelho da Silva Gomes- PSV Eindhoven - 17 puan.

12.Igor Akinfeyev- CSKA Moscow- 12 puan.

13.Victor Valdes Arribas- FC Barcelona- 11 puan.

14.Jens Lehmann - Arsenal- 11 puan.

15.Jose Manuel Reina P ez- Liverpool- 11 puan.

16.Carlos Fernando Navarro Montoya- Club de Gimnasia Esgrima La Plata-10 puan.

17.Oswaldo Sanchez- CD Guadalajara- 10 puan.

18.Mark Schwarzer- Middlesbrough- 10 puan.

19.Andreas Isaksson - Stade Rennais FC- 8 puan .

20.Fabien Barthez - Olympique de Marseille- 6 puan .

Ayrıca hayatımda böyle saçma bir liste görmedim.

• Ayrıca Mondi ve Rüştünün bu listeye girebileceğini de iddaa etmiyorum onu da söyleyeyim. Ama Barca'ya gitmeden önce Rüştü dünya çapında bir kaleciydi..
  • bizim fridel vardı tam kaleci mondiyle ikisine ver rumeli hisarını tekrar yapsınlar

taffarel dünyanın en iyi kalecisiydi
    şu an için buffon diyorum
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=7MZG3ypT2Rs izle bunu da petr cech in kaleciliğini gör bunun tuttuğu topları runye ve mondragon yerdi...

sen youtube dan izlerken arkadaşın da dediği gibi biz canlı izliyorduk maçları, rüştü yle mondragon u hafife almayın, bu sıralamadaki kalecilere maç içinde gelen pozisyonalrla bizimkileri kıyaslayın, gs avrupada iiyken veya milli takım iyi durumdayken bizim kalecilerin de kaliteleri belli oluyordu, ayrıca şu anda cech ne casillas tan ne buffon dan ne de van der sar dan iyi bir kalecidir, bunu bilmiyorsan aç biraz maç seyret biraz araştır 2 video yla dünyanın en iyi kalecisi olunmaz, gerçi yazım tarzına bakılırsa yaşın da sadece son 1-2 yılı ancak detaylı izlemeye müsait

• aykut hepsinden iyi bu kadar mondragon u görmedik orta sahadan gol yedi runye ise çok gol yedi dida DA OLAMAZ DİDA GEÇEN MAÇTA 6 GOL YEDİ HEMDE ÇOK KOLAY OLİVER KAHN 3 GOL YEDİ EEEEEEEEE
  • LUİS MARTİNEZ

adam süper kaleci türkiye liginin tartışılmasız en iyi kalecisi...
  • quote:

aykut hepsinden iyi bu kadar mondragon u görmedik orta sahadan gol yedi runye ise çok gol yedi dida DA OLAMAZ DİDA GEÇEN MAÇTA 6 GOL YEDİ HEMDE ÇOK KOLAY OLİVER KAHN 3 GOL YEDİ EEEEEEEEE

dayanamıycam sorucam yaşın kaç?
  • Uefa yılın 11'nde Buffon var bu sene. Son 4 senede 3. oldu bu yanılmıyorsam. Seçilemediği sene çok büyük bir sakatlk geçirip aylarca futboldan uzak kalmıştı Buffon. Sheva kaburgasını kırmıştı hatırlarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

aykut hepsinden iyi bu kadar mondragon u görmedik orta sahadan gol yedi runye ise çok gol yedi dida DA OLAMAZ DİDA GEÇEN MAÇTA 6 GOL YEDİ HEMDE ÇOK KOLAY OLİVER KAHN 3 GOL YEDİ EEEEEEEEE

dayanamıycam sorucam yaşın kaç?

Arkadaşım gerek bile yok.. Yaşı kaç olsa ne yazar....
  • muhabbete bak ya! mondragon orta sahadan gol yemiş kötü kaleciymiş

petr cech,dida,buffon

Chelsea,Milan,Juventus bu takımlar 90 dakika içerisinde rakibe kaç tane pozisyon veriyor sizce? 1-2-3 ama Türkiyedeki takmlar ise 3 büyüklerde dahil olmak üzere inanılmaz pozisyonlar veriyor sonucundada komik goller yeniyor ve sonra çok bilmiş futbol yorumcuları ortaya çıkıyor diyorki ; bu volkandan bi cacık olmaz,bu runje nasıl kaleci olmuş... ! bomboş pozisyon bırakırsan cechde yer,buffonda yer,didada yer,sorensende yer,yer oğlu yer burada tartışılması gereken bence defans ve ortasaha ama özellikle defans hattı.runje yanlış hatırlamıyorsam fransa liginde 4 yıl üstüste yılın kalecisi seçilmişti.1 maç oynayıp postalanan robert enkede şuanda çok başarılı diye duymuştum.

• tamam defans la alakası var ama mondragon çok kötü bir kaleci mesela gs maçında aykut un kurtardığı frikik i o yerdi yemeseydi gelin benim suratıma tükürün dünya üzerinde anket yapılmıs en iyi kaleci cech ikincisi dida üçüncüsü buffon dördüncüsü lion dan COUPET BEŞİNCİ Sİ KAHN 6-JERY DUDEK 7-VAN DER SAR 9-ABBONZHERİ 10-LEHMANN 11-PANCU 12-RYENA
  • quote:

tamam defans la alakası var ama mondragon çok kötü bir kaleci mesela gs maçında aykut un kurtardığı frikik i o yerdi yemeseydi gelin benim suratıma tükürün dünya üzerinde anket yapılmıs en iyi kaleci cech ikincisi dida üçüncüsü buffon dördüncüsü lion dan COUPET BEŞİNCİ Sİ KAHN 6-JERY DUDEK 7-VAN DER SAR 9-ABBONZHERİ 10-LEHMANN 11-PANCU 12-RYENA

yerim anketini be, o listeyi ters çevir doğrusu o
    burdaki çoğu kişi özenti oldugu için ezbere isim sayıyor.dida mesela takımı iyi oldugu için millet direk onu söylemiş,ilerleyin artık ,şu at gözlüklerinizi çıkarın

• şu anda değil ama bir kaç yıl içinde bence igor akinfeev
  • TAFFAREL
  • ya git işine ben dida ya iyi demiyorum
  • quote:

ya git işine ben dida ya iyi demiyorum

senin yaşın kaç?
  • bence volkan bu sene baya iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxerdalxxxx

bence volkan bu sene baya iyi

bencede.umarım jubilesini fenerbahçede yapar
  • quote:

ya git işine ben dida ya iyi demiyorum

Bizim mahallenin kalecisi Hayri var şuanaka kadar hiç gol yemedi,istatikleri bütün dünya kalecilerinin yanında müthiş-ül müella kalır.Niye Hayri'yi en iyi seçmedin bakayım? Seçtiğin bütün kaleciler sayısız gol yemiş
  • Edmin Van Der Saar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.