Şimdi Ara

Sizce Doğru Tercih Yaptımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün fem dershanesine kaydoldum 29 kitap vereceklerini söylediler simetrileri aldım. 12.sınıf ıçın kaydoldum kaydolmamın sebebı evime uzaklıgı 10 metre bile yok çok çok yakın bide kitapları denemeleri kaliteli diye kaydoldum sizce iyimi yaptım kötümü?

• Cok iyi yapmıssın suan kac net yapıyorsun
  • 29 kitap ne verecekler ya, burada sadece simetri ve fem set var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okandevrim

Cok iyi yapmıssın suan kac net yapıyorsun

hocam 120 sorudan 70 yapıyorum ama 2.dönem tempoyu arttıracagım 90 ları bulur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntizam

29 kitap ne verecekler ya, burada sadece simetri ve fem set var.

15 simetrik kitabı 6 mı 7 mı femset 7 tane s.bankası ilk adım bide dergi falan verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntizam

29 kitap ne verecekler ya, burada sadece simetri ve fem set var.

13 tane Simetri, 7 tane beyaz kitap, 6 tane femset hepsi 26 ediyor ayrıca yarıyıl kitabı felan derken 29u bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeskinTr -- 5 Şubat 2014; 21:17:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birde bişey daha dicem bu sınıf belırleme sınavları ne zaman yapılıyor bılen varmı bide kaçıncı sınıf konuları çıkıyor bilen varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben dünki yazınızı da okudum.Diyarbakırdayım bende 11.sınıf.Dün kendimi uzaklaştırdığımdan yazamadım. Keşke yetişebilseydim.Ben söyleyeceklerimi sadece diyarbakır adına söylüyorum. Son sınıf için çok kötü.Bunlar benim değil çevremin okulumun ve bulunduğum dershane öğrencilerinin yorumları. 2 senedir istasyon uğurdayım .Ve diyarbakırın en iyi dershanesidir.Hoca bakımından,kaynaklar için iddia da bulunmuyorum.Simetriyi tek geçerim. 2 fen sınıfı var 11.sınıf sadece ben de onlardan birindeyim (anadoludayım ama ben). Ve kötü hocamız yok gerçekten okuldaki hocalarıma bin çeker.Eğer imkanın varsa kaydını sildir ve başka bir yere al fem için kötü diyorlar ve de ben görüşlerine de karşıyım kız sınıfına erkek hoca girdiğinde başını yerden kaldırmıyor :D Test edildi.
  • Hocam bende Karacadağ'daydım bu sene iyi dershane ama evime yakın oldugu için femi tercih ettim Uğur istasyon iyi diyorlar doğru ama uzak bana ben diclekentte oturdugum ıçın femi tercih ettim hayırlısı olsun bide uğurda tanıdıklar oldugu ıcın gelemem,her işte bir hayır vardır derler ya benımkıde öyle işte bide fem'de derece sınıfına girmeye çalışcm bütün türkiyede zaten öyle fem derecelere ılgılenıyor dığer sınıflar femin gözünde para.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.