Şimdi Ara

Sizce doğru kararı mı verdim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sağolun dostlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas Hucresi kullanıcısına yanıt
    2 yıl sonra itü kktcliler itü kontenjanı ile dev firmalarda stajlara kabul alırken umarım pişman olmazsın aga. İtü imkanını böyle fırlatmak bence saçma. İtü kıbrısın tek eksisi Kıbrıs'a gitme olayı. Ki o da bu sene yatay geçiş atsaydın %90 gitmezdin mezun olurdun. Yine de hayırlı olsun tercihin iyi dert etme sonuçta istanbul üniversitesi. (Bir de itü kktcde elektrik elektronik bölümü var itüde yok o dert olur diyenler var ama ben sanmıyorum itü koskoca kurum rahat bir şekilde ehb ve elektrikten akredite, abet alabilir ki zaten en basit örnek odtü kıbrıs diyebilirim. Elemanların diploması odtü diploması uluslararası geçerliliği var. Mezun sayfasından bakarak bir sürü insanın amerikada yüksek lisans yaptığı görülebilir yani kıbrıs geçersiz diyenler harbi otizmli)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış yapmışsın maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HarveyinStajyeri kullanıcısına yanıt
    Bunu kim uyduruyor olm. Odtü kıbrıs mantığı olacak itü kıbrısta işte. Birkaç sene içerisinde uluslararası geçerlilik alacaklar. Zaten trde de itü diploması olduğu için sağlam şirketlere de itülüyüm diyip girebilecekler itü kıbrıslılar. Hadi bunları geçtim itü gibi bir yerden eğitim alan birinin kendini geliştirmemesi imkansız hocam. İşverene istanbulda eğitim aldım dediğin an ve itükktc olayını gösterdiğin an adam zaten anlar naneyi kaliteli mühendis olduğunu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam itü kktcli misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam değilim de diplomada kktc yazsa ne fark edecek? Odtü kkk’den biriyle tanışmıştım. Eth zurich’te doktora yapmış. Yurt dışı için önemi yok. Elektronik bence kaliteli bir okulda okunmalı. İtü ile iüc kıyaslanamaz.


    kıbrısta okunmayacaksa itü kktc alım fırsatı şu an için


    edit: bu arada odtü kıbrıs çöp üni




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infernix -- 5 Kasım 2023; 2:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde düşünüp bu sene 30bin sıralama ile itü kktc elektrik elektronik ücretli bölümüne girdim. Tamamen imkan hedef meselesi zaten. Hayır anlamadığım şey bir sürü insanın kıbrıs sıkıntı diyip sallaması. Sanki kıbrıs kampüsüne sahiplik yapan okullar odtü itü gibi trnin en iyi mühendislik okulları değil gibi. Aynen kardeşim itü gidecek kendi itü kktc öğrencisini yüz üstü bırakacak diploması rezil olacak hiç iş bulamayacak. Şirketlerde filtrelere takılacak falan. Lan Bi si-

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam aynı dediğiniz gibi. Zamanında 2018 olaylarından önce odtü kıbrısın eğitimi de sağlamdı fakat son seneler ile gerçekten rezilleşti. Ben sırf odtü diploması alacağım diye 4 yıl kıbrısa gidip o rezilliği çekmezdim. Ama itü kktc aynı değil kampüs falan olmadığından itüde eğitim alıyorsun ve itü diploması da alıyorsun her türlü win-win. İstanbulda okuyacaksın itü diploması alacaksın. Daha ne olsun? (Ek olarak itü kktc kıbrısta olsa hiçbir şekilde tercih etmezdim bende ama itü kktcyi tamamen piyango yapan olay da bu eğitimin istanbulda olması)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.