ADAMIN TEKİ KARISIYLA SİNAMAYA GİDER . ADAM KARISIYLA YANYANA OTURMAKTA ADAM SINAMADAYKEN UYUR ADAM RÜYASINDA Bİ DİRENİŞİN BAŞIDIR AMA YAKALANIR ADAM İDAM EDİLMEK ÜZERE İDAM SEHPASINA ÇIKARILIR ADAMIN KAFASINI KESMEK İÇİN CELLAT BALTAYI KALDIRIR VE ADAMIN KAFASINA VURUR TAM O ANDA ADAM UYANIR VE KORKUDAN KALP KIRİZİNDEN ÖLÜR
SİZCE BURADAKİ MANTIK HATASI NEDİR?
_Sakın Üzmesin seni KarsıLıksız SevgiLer Bagrına Tas Basarsın acıLar Bir gün Diner Giden Gitsin ! ALDIRMA ! YangınLar da Söner Arkana Bakma Sakın ! KRALLAR ÖNDE GİDER !!!
__________________KİMİNE GÖRE KRALIM KİMİNE GÖRE YALANIM HERKEZ RAHAT OLSUN ADAMINA GÖRE ADAMIM__________________________
anlamadım bişey???
ya adam idam sehpasına çıkıo o halde asılması lazım ama baltayla vurulduğu söylenio budur mantık hatası
adamın karısıyla sinemaya gitmesi
İmzan kural dışı..
YOK ARKADAŞLAR HİÇ BİRİSİ DEĞİL..
yok artık adam idam sehpasına çıkacak ve asılmayacak e ozaman niye sehpaya çıkarıolar eğer boynu vurulcaksa sehpaya çıkmaz bi kütük vb. üstüne yatırılır yanlışmıyım???
quote:
Orjinalden alıntı: Kaynarmustafa
YOK ARKADAŞLAR HİÇ BİRİSİ DEĞİL..
adam kalp krizinden öldüyse eğer rüya gördüğünü nerden biliriz???
evet cevap buydu sanırım, ben de şimdi hatırladım. Ama aklıma gelecek en son cevap bu benim, hep başka bir mantık hatası arıyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: Msel_miS
quote:
Orjinalden alıntı: Can_A_War
evet cevap buydu sanırım, ben de şimdi hatırladım. Ama aklıma gelecek en son cevap bu benim, hep başka bir mantık hatası arıyorum :)
bencede +1 adam uyandığında kalp kirizi geçirdiyse rüyasında ne gordüğünü nereden bilceklerki tam yazılmısmı diye bakıyordum senin postnunu gordüm
malesef cevap bunlarda değil.......
oha sende daha ne olacaktı
quote:
Orjinalden alıntı: Smirdon
quote:
Orjinalden alıntı: Msel_miS
quote:
Orjinalden alıntı: Can_A_War
bencede +1 adam uyandığında kalp kirizi geçirdiyse rüyasında ne gordüğünü nereden bilceklerki tam yazılmısmı diye bakıyordum senin postnunu gordüm
bu sadece bır varsayım
cewap ise
CELLAT ADAMIN KAFASINI VURU DEMİŞSİN RUYALARDA HIC BI ZAMAN MESELA BI UCURUMDAN ATLICAKSINIZ TAM ATLADINIZ UYANIRSINIZ AMA BURDA VURMUS BU OLMAZ
NOT:SAÇMALADIM AMA
hadi len sen de
quote:
Orjinalden alıntı: Kaynarmustafa
malesef cevap bunlarda değil.......
ya adamın karısıyla yan yana oturması şaşırtmaca falan mıı??
ARKADAŞLAR ADAM KARISIYLA SİNAMAYA GİDİYO YANİ ZATEN YAN YANA OTURUYO NE MANTIK HATASI OLABILIRKİ..
adam kalp krizinden öldüyse eğer rüya gördüğünü nerden biliriz??? :::::ADAM O SIRADA NE RUYA GÖRDÜĞÜNÜ BİZE İPUCU OLARAK VERILIYO ADAMIN ÖLÜM SEBEBİNİ....
YANİ BUNLARDAN HİÇBİRİ MANTIĞA AYKIRI DEĞİL...BUNDAN DAHA FAZLASI VAR...........
ne ozmn yaaa
BENCE ADAM RÜYASINDA RUYASINDA VURULDUĞUNU GÖRÜYOR UYANDIĞINDA SINEMADA OLDUĞUNU ÖĞRENCİ KALP KİZİ GECİRMEZ
buldum galiba mantık hatası surda
biz rüyalarımızı o gun gordugumuz seylerden gecer eeee adam hem olup sonra ruya gorup sonra uyanıp sonra kalp krıze gecıremez
adam olduyse ruya gördüğünü nerden bilioz.
mantık hatası budur başka yerde aramayın.adam sizle makara yapıo.