Şimdi Ara

Sizce Bu Termal Macun İyimidir? [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. ZP Heatsink diye bir marka:) macunu zor buldum bulunduğum ortamdan dolayı. Msi ge60 notebookta kullanıcam ekran kartı ve işlemci ye sürücem sizce nasıldır? Daha mı kötü olur:) Pc çok ısınıyor ve alalı 4 yılı geçti ilk defa macun sürülecek. Teşekkürler.
     Sizce Bu Termal Macun İyimidir? [SS'Lİ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal bir ürün,üst düzey kesinlikle değil ama işini görür muhakkak

• PeSu kullanıcısına yanıt
    Cevabın için saol hocam artık sürmüş bulundum:) ortalama 10 derece kadar bir fark yaptı yeterli bence
  • Rica ederim hocam uyuya kalmışız haliyle bu saatte geliyor İyi bakalım zaten pahalı termal macunlarda da 25-30 fark almazsın işini gördüyse sevindim :) Genelde teknik servislerde bu tarz ürünler kullanılıyor zaten :)

Bende teknik servisten aldım zaten adam vermiyordu zorla aldım:). İki tanesine 5 lira verdim

Hocam overlocktan anlıyorsanız açtığım konuya bekşiyorum sizi kimse ilgilenmiyor. Overclock yaptımıydı tamamadır

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120074254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 4 Eylül 2016; 8:15:03 >
  • aynısından almıştım hocam bende normal birşey
  • Evet hocam normal kullanım için rahatlıkla yetiyor teşekkürler.

Hocam overlocktan anlıyorsanız açtığım konuya bekşiyorum sizi kimse ilgilenmiyor. Overclock yaptımıydı tamamadır

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120074254

• Hocam overclock ile az çok uğraştım fakat genel olarak tavsiye etmiyorum.Yanar falan diye değil işin öteki boyutu şu ki 5 yıl gidecek kartın ömrünü 4 yıla düşürüyorsun misal.Yani 10 km yol gidecekse 5km hızla ilerliyorsa sen onu 10km hız yapiyorusn daha hızlı bitiyor..O yüzden çok fazla incik cincigine kadar bilmiyorum ama youtubeda yine bu tarz videolar vardı ben de deneme amaçlı yapmıştım yabancı kanallardan bakıp

Benim notebookta yeni değil zaten 4 yılı geçti alalı o yüzden bazı oyunlarda yetersiz gelmeye başladı. Gta 5 i orta ayarlarda 30 fps falan alıyorum 10 fps daha arttırabilseydim yeterdi bana:)

• Kaç paraya aldın ?
  • ikisine 5 lira vermiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

ikisine 5 lira vermiştim

Ben vatanda bir tüpünü sordum 40 dediler başka bir mağazaya sordum 20 dediler vazgeçtim almaktan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar macundan macuna değişiyor tabi ama 40 lirada çok fazla yani 20 lira bile fazla eğer bir tüplükse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 16 Eylül 2016; 21:49:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

Fiyatlar macundan macuna değişiyor tabi ama 40 lirada çok fazla yani 20 lira bile fazla eğer bir tüplükse.

Siz nerden aldınız hocam site falan var mı ?
  • konunun başında yazmıştım hocam bir teknik servisten almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.