Şimdi Ara

Sizce Bu Site İş Yapar Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese yeni açtığım siteden henüz istediğim verimi alamıyorum. hevesim kaçtı nolur bir bakar mısınız sizce bu site yapar mı? yoksa kapatmalımıyım sizlerin takdiri benim için çok önemli nolur yardımcı olun herkese teşekkürler.

link: modaliving.com

• içeriği doldur seo yap. bence yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

Mümkünse post başlığını resmin üstüne koy bence, daha iyi olur.

İş yapar mı kısmına gelince, iş yapmaktan kastının ne olduğuna bağlı

yani bu tasarım ve içeriklerle (tabi içeriği gün geçtikçe artırıyorum) moda blogu olarak hit kazanabilir miyim. beğenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: romantik-35

Merhaba herkese yeni açtığım siteden henüz istediğim verimi alamıyorum. hevesim kaçtı nolur bir bakar mısınız sizce bu site iş yapar mı? yoksa kapatmalımıyım sizlerin takdiri benim için çok önemli nolur yardımcı olun herkese teşekkürler.

ya ne kadar para verdin bu siteyi açarken yoksa bedava mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohyeeee

quote:

Orijinalden alıntı: romantik-35

Merhaba herkese yeni açtığım siteden henüz istediğim verimi alamıyorum. hevesim kaçtı nolur bir bakar mısınız sizce bu site iş yapar mı? yoksa kapatmalımıyım sizlerin takdiri benim için çok önemli nolur yardımcı olun herkese teşekkürler.

ya ne kadar para verdin bu siteyi açarken yoksa bedava mı

beleşe yapılmış gibi mi? görünüyor. Drupal tabanlı site sadece teması 150 tl geriside hosting masrafları filan. eğer kötü ise wordpress'e geçmeyi düşünüyorum. Bu arada ben ailemin borçlarını kapatmak uğruna bu işlerin içerisindeyim yani para kazanmam şart. doğru şekilde yönlendirecek yorumlarınız için hepinizden Allah razı olsun..

• site fena olmamış işyaparmı diyorsun güncel değil

www.durusayfa.com
  • başka bir site üzerine yoğunlaşıyorum eğer gideri var derseniz iyice yğunlaşırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunlar iş yapar mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence yoğunlaşma ama sana kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.