Merhaba herkese yeni açtığım siteden henüz istediğim verimi alamıyorum. hevesim kaçtı nolur bir bakar mısınız sizce bu siteiş yapar mı? yoksa kapatmalımıyım sizlerin takdiri benim için çok önemli nolur yardımcı olun herkese teşekkürler.
Mümkünse post başlığını resmin üstüne koy bence, daha iyi olur.
İş yapar mı kısmına gelince, iş yapmaktan kastının ne olduğuna bağlı
yani bu tasarım ve içeriklerle (tabi içeriği gün geçtikçe artırıyorum) moda blogu olarak hit kazanabilir miyim. beğenilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: romantik-35
Merhaba herkese yeni açtığım siteden henüz istediğim verimi alamıyorum. hevesim kaçtı nolur bir bakar mısınız sizce bu site iş yapar mı? yoksa kapatmalımıyım sizlerin takdiri benim için çok önemli nolur yardımcı olun herkese teşekkürler.
ya ne kadar para verdin bu siteyi açarken yoksa bedava mı
quote:
Orijinalden alıntı: ohyeeee
quote:
Orijinalden alıntı: romantik-35
Merhaba herkese yeni açtığım siteden henüz istediğim verimi alamıyorum. hevesim kaçtı nolur bir bakar mısınız sizce bu site iş yapar mı? yoksa kapatmalımıyım sizlerin takdiri benim için çok önemli nolur yardımcı olun herkese teşekkürler.
ya ne kadar para verdin bu siteyi açarken yoksa bedava mı
beleşe yapılmış gibi mi? görünüyor. Drupal tabanlı site sadece teması 150 tl geriside hosting masrafları filan. eğer kötü ise wordpress'e geçmeyi düşünüyorum. Bu arada ben ailemin borçlarını kapatmak uğruna bu işlerin içerisindeyim yani para kazanmam şart. doğru şekilde yönlendirecek yorumlarınız için hepinizden Allah razı olsun..