Şimdi Ara

Sizce bu sistem nasıl ? bu fiyata daha iyisi alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla birşeyler toplamaya çalıştım sizden de yardım istiyorum sizce bu sistem nasıldır ? bu fiyata daha iyi bir sistem dizilir mi ? Oc yapacağım için sıvı soğutma aldım bunu sormayın lütfen Sizce bu sistem nasıl ? bu fiyata daha iyisi alınır mı ?



  • Amd ryzen işlemcilerin gelmesi bu kadar yakınken beklemeni tavsiye ederim. Zira bu parayı bu sisteme vermen yazık olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalistikBomba

    Amd ryzen işlemcilerin gelmesi bu kadar yakınken beklemeni tavsiye ederim. Zira bu parayı bu sisteme vermen yazık olur.

    işlemciyi amd almayı düşünmüyorum başka önerin var mı ?
  • Amd ryzenler i7700k ayarında veya daha performanslı olan işlemcileri uygun fiyata verecek gibi duruyor. Martın 2 sinde çıkacaklar. Hem amd almasan bile intel fiyat kırabilir. Bu kadar az kalmışken acele etme. Çünkü az para değil 4500 TL. Sonuçta illaki intel fiyat kırmak zorunda kalacak. Seçim senin elbette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalistikBomba

    Amd ryzenler i7700k ayarında veya daha performanslı olan işlemcileri uygun fiyata verecek gibi duruyor. Martın 2 sinde çıkacaklar. Hem amd almasan bile intel fiyat kırabilir. Bu kadar az kalmışken acele etme. Çünkü az para değil 4500 TL. Sonuçta illaki intel fiyat kırmak zorunda kalacak. Seçim senin elbette.

    yorum için teşekkürler zaten gidip yarın almiyacağım :) minumum 1 ay maksimum 2 ay içinde almayı düşünüyorum sadece aklımda bir fikir olmuşması açısından konuyu açtım işlemci dışında değişebilecek birşey var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.