Şimdi Ara

Sizce bu saat sağlam bişey midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-mtp-1183e-7bdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsmtp1183e7b&categoryId=25008404&SKU=SACSMTP1183E7B

Sağlam, dakik, güzel görünümlü, saniye göstergeli, analog uygun fiyatlı saat arıyorum. Sizce bu iyi midir, dediğim kriterlere uyar mı, ya da ne önerirsiniz?

Fiyat abartılmadıkça, şu paraya şu değer denilirse ve aklıma yatarsa, önerilere açığım.

• Eğer saat almak istiyorsan daha güzeli olarak pahalı demek istemiyorum ama daha seviyesi yüksek saatlere bak paran yetmiyorsa da biriktir. Daha da kaliteli olsun uzun yıllar kullanacaksan eğer güzelce paranı biriktir parasının hakkını veren bir saat al

(bence)
  • Sağlam mı bilmem ama görüntüsü iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: That's Right

Eğer saat almak istiyorsan daha güzeli olarak pahalı demek istemiyorum ama daha seviyesi yüksek saatlere bak paran yetmiyorsa da biriktir. Daha da kaliteli olsun uzun yıllar kullanacaksan eğer güzelce paranı biriktir parasının hakkını veren bir saat al

(bence)

param var ama bu parasının hakkını verecek saatlere örnek istiyorum birkaç tane. yani hem kaliteli hem de fiyat performans (kalite) ürünü olabilecek diyebileceğimiz türden. aklıma yatarsa bütçe ayırabilirim. (aynısını bir satış elemanına söylesem, elinde olanı satmaya çalışır. o nedenle buradaki tavsiyeler değerli.) bir fikrim olmadığı için, satış sitelerinden kendim de seçemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Eğer saat almak istiyorsan daha güzeli olarak pahalı demek istemiyorum ama daha seviyesi yüksek saatlere bak paran yetmiyorsa da biriktir. Daha da kaliteli olsun uzun yıllar kullanacaksan eğer güzelce paranı biriktir parasının hakkını veren bir saat al

(bence)

param var ama bu parasının hakkını verecek saatlere örnek istiyorum birkaç tane. yani hem kaliteli hem de fiyat performans (kalite) ürünü olabilecek diyebileceğimiz türden. aklıma yatarsa bütçe ayırabilirim. (aynısını bir satış elemanına söylesem, elinde olanı satmaya çalışır. o nedenle buradaki tavsiyeler değerli.) bir fikrim olmadığı için, satış sitelerinden kendim de seçemiyorum.

Piyasayı tam olarak takip etmediğimden yardımcı olamayacağım bir kaç saat önerebilirim ama

http://forum.donanimhaber.com/m_20694539/mpage_497/key_/tm.htm

meşhur saatler konusuna yaz bu yorumunu istersen baştan sona okumana gerek yok son sayfasında istediğin aklındaki saati yaz olmadı bide fiyat aralığı belirlersen gerçekten bu işin içinde olan tecrübeli arkadaşlar bulabilirsin

• quote:

quote:

quote:

(bence)

Piyasayı tam olarak takip etmediğimden yardımcı olamayacağım bir kaç saat önerebilirim ama

meşhur saatler konusuna yaz bu yorumunu istersen baştan sona okumana gerek yok son sayfasında istediğin aklındaki saati yaz olmadı bide fiyat aralığı belirlersen gerçekten bu işin içinde olan tecrübeli arkadaşlar bulabilirsin

Şimdi baktım o topice ve kilitlenmiş maalesef başlık. Teşekkür ederim yine de.

Fiyat yok aklımda gerçekten de. Belki o anlayan arkadaşlardan biri bu başlığı görüp, 100 küsur liraya şu 300 e bu, 500 verirsen de bu ve şu avantajları var gibi 3-4 saat önerirlerse aralarından seçebilirim. Aslında saat olarak cep telefonu kullanıyorum ve her zaman kolumda taşımam. O nedenle 100-300 TL aralığında bişi sanırım uygun olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

(bence)

Şimdi baktım o topice ve kilitlenmiş maalesef başlık. Teşekkür ederim yine de.

Fiyat yok aklımda gerçekten de. Belki o anlayan arkadaşlardan biri bu başlığı görüp, 100 küsur liraya şu 300 e bu, 500 verirsen de bu ve şu avantajları var gibi 3-4 saat önerirlerse aralarından seçebilirim. Aslında saat olarak cep telefonu kullanıyorum ve her zaman kolumda taşımam. O nedenle 100-300 TL aralığında bişi sanırım uygun olur.

Hadi ya niye kapatıldı ki acaba merak ettim.. Neyse. 300 tl gibi bir fiyata bir arkadaş almıştı gittigidiyordan sanırım ama oldu bayağı burda 380tl gösteriyor ama gayet güzel bir saat resmi görmen açısından atıyorum.

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=62126&urun=

Eğer spor tarzı seviyorsan

Çok güzel saattir bir sürü fonksiyonu var ve tavsiye edilen bir saat G Shock adı altında bir sürü değişik türü var ilgilenirsen aklında bulunsun

Sizce bu saat sağlam bişey midir?

Benden bu kadar iyi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seiko saatlerin sahtesi oluyor mu? Bu sitedekiler orijinal midir mesela?

http://www.neistesenvar.com/store/Search.aspx?search=true&srchtxt=seiko%205

Bir de bu siteye güvenmeli mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.