Şimdi Ara

#Sizce Bu KIŞ KURAK geçecekmi?#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

#Sizce Bu KIŞ KURAK geçecekmi?#

(En Son Oy Tarihi: 9.9.2007)
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz yada bilmediğiniz üzere Küresel Isınma= Susuzluk değil. ( Türkiye'de hala kavram karmaşası var çoğu şeyde, tabiki buda ondan nasibini aldı ve yanlış lanse edildi ) ortamaların değişmesi. Örneğin bir çok sıcak, bir çok soğuk iklim tipinin görülmesi. Geçen kış yağmurlar, çok hızlı ancak çok aşırı bir süratle yağdı bildiğiniz gibi. Benim şahsi fikrim, bu kış çok soğuk bir kış olacak .

Tabiki terside olabilir ama , okuduğum bilgilerden, izlediğim belgesellerden ben bu kanıya vardım. Sizlerin bilgisi ve düşüncesi nedir acaba bu konuda?

Saygılar.

• Bence karlı olucak ...
  • kar fln olsun da çok soğuk olmasın yaa yazık bize :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: tub1s

Bence karlı olucak ...

Bende öyle düşünüyorum. İstanbul'da 1980'lerde sanırım olmuş , uzun süre okullar tatil olmuş 1 ay felan. Ancak bundan öncesinde 1900'lerde İstanbul Boğazı'nın komple buz tuttuğunu okumuştum. Ne derece doğru bilemem tabi.
  • Başımıza taş yağacak. Yaz geldi. ine avratlar cıbıl cıbıl.

Şaka bir yana eskiden de kuraklık ve kıtlık olmuştu. Allah' ın izniyle bunu da atlatıp rızkımızı alacağız. Ne zaman olur bilemem.
  • Aslında Küresel Isınma Sabit konusu olsa çok iyi olur herkes bildiğini yazar...

"Dünyanın en büyük ekonomisi ve kirleticisi ABD’nin Başkanı George Bush, küresel ısınmanın ‘bilimsel olarak’ kanıtlanamadığı ve Kyoto şartlarının ABD ekonomosini zarara uğratacağı gerekçesiyle Protokol’den çekilmişti"
  • Bel altı konular daha çok rağbet gördüğü için, esasen bel altı konuyu meydana getiren su pek ilgi görmemekte. Çok tuhaf, neden tuhaf acaba anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 mevsim mi Yaz lastiği mi ?
    2 ay önce açıldı
    2 kış lastiği yeter mi?
    18 yıl önce açıldı
    4 mevsim mi yaz lastiği mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inş düzenli yağışlar olur yaa kar yağmasa bile yağmura bile duacıyız
  • Sanmıyorum Ya ..

ama Allah Bilir
  • Hayir...

Mevsimler birbirlerini etkilemezler...
    Yaz mevsimi kurak gecti diye kis mevsimi kurak gecicek gibi bi kural yok kisacasi...

Ayrica bu kis da sicak gecti. Yaz da kurak gecti. Bu yilin ELNINO yili olma olasiligi yuksek o yuzden. Yani bu yasananlar Kuresel Isinmanin bi etkisi olmaya bilir. Seneye cok rahat yagisli bi yaz gecirebiliriz. Bunlari da hatirlamak lazim...
  • bence çok sert geçecek 2 sene önce kışın hatırlarsanız istanbul 50-60cm kar içerisindeydi bu sene bundan daha kötü olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Hayir...

Mevsimler birbirlerini etkilemezler...
    Yaz mevsimi kurak gecti diye kis mevsimi kurak gecicek gibi bi kural yok kisacasi...

Ayrica bu kis da sicak gecti. Yaz da kurak gecti. Bu yilin ELNINO yili olma olasiligi yuksek o yuzden. Yani bu yasananlar Kuresel Isinmanin bi etkisi olmaya bilir. Seneye cok rahat yagisli bi yaz gecirebiliriz. Bunlari da hatirlamak lazim...

Ben öyle bir şey dedimmi? Yaz mevsimini araya katan kim? Kış mevsiminin sıcak olduğunu söyledim, ve ortalama "1c" artış dediler, ancak geçen kış önceki kışa oranla ortalama 5-10C yüksekti. Bu durumda "1C" artış için bu kışın daha soğuk geçmesi gerekiyor.
  • Kurak geçeceğinide sanmıyorum feci yağcağınıda ama susuz kalacağımızı sanmıyorum
  • onu bunu bilmemde ben kışsız yapamam yaw

seviyorum soğuk mevsimleri sonbahara aşığım.. kışıda yaz mevsimine tercih ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

kar fln olsun da çok soğuk olmasın yaa yazık bize :(

+1 kar in sğuk out sabah 6.30 da kalkıyorum mecburen kalkan varsa ne demek istediğimi anlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kn0cKOuT

quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

kar fln olsun da çok soğuk olmasın yaa yazık bize :(

+1 kar in sğuk out sabah 6.30 da kalkıyorum mecburen kalkan varsa ne demek istediğimi anlar

bende okula gitmek için o saatlerde kalkıyorum.. annem hep şapka tak şapka tak diyodu takmadım sinüzit oldum

çok soğuk oluyo şaka maka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.