Merhaba arkadaşlar şu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sizlerinde fikrini almak istiyorum bir yardımcı olursanız sevinirim
Casper Nirvana CME.2450-8L45P
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ Intel Core i5-2450M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i5 RAM 8 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit) EKRAN KARTI Ati Radeon HD6610 Switchable Graphics Ekran Kartı (2GB Ayrılmış Bellek) EKRAN BOYUTU 15.6" WXGA+ LED Ekran EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 SES ÇIKIŞI Stereo BATARYA BATARYA SÜRESİ 4 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre) WEBCAM WEBCAM Var NETWORK RJ45-ETHERNET 10/100/1000 WIRELESS LAN 802.11 b/g/n RJ11- MODEM Yok BLUETOOTH Var ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK AĞIRLIK 2.8 Kg ARAYÜZLER USB (2.0) 3 USB (3.0) Yok E-SATA Yok HDMI 1 VGA 1 IEEE 1394 Yok KART OKUYUCU 1 EXPRESS CARD SLOT Yok MİKROFON GİRİŞİ 1 KULAKLIK ÇIKIŞI 1 PARMAK İZİ Yok MINI DISPLAY PORT Yok GARANTİ GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl Kargo
Islemcisi ve ram'i haric marka dahil kotu. Butceyi soyleyin, daha iyilerini onerelim.
tek sorun casper olmasi.alma derim.
casperi gördüm dahada okumadım.
Amman uzak dur..
Dostum Casper kullanıcısıyım başını ağrıtma boşuna ben aldım hata yaptım çokta pişmanım
kardeş korkma bence, al derim artık o kadar kötü mal satmıyorlar bende casper kullanıyorum laptopun tıkı yok güvenle ın,alabılırs ama şu kaideyle direk casper store yada fabrikadan almak şartıyla..
benim araştırmalarımda kullanaların çoğunun 2010 dan sonra piyasaya çıkan casperlerde munnuyit olduğu yönünde ama burada sonuç hep olmusz çıktı. olumsuz yazan arkadaşlar sadece ismi casper olduğu için değilde ne gibi sorun olduğunu, niçin olumsuz yazdıklarını belirtseler daha çok işime yarayacaktı aslında
quote:
Orijinalden alıntı: themadpol
benim araştırmalarımda kullanaların çoğunun 2010 dan sonra piyasaya çıkan casperlerde munnuyit olduğu yönünde ama burada sonuç hep olmusz çıktı. olumsuz yazan arkadaşlar sadece ismi casper olduğu için değilde ne gibi sorun olduğunu, niçin olumsuz yazdıklarını belirtseler daha çok işime yarayacaktı aslında
5 aydır casper kullanıyorum bilgisayarda olur olmaz sorunlar çıkıyor ilk başta ısınmıyor gibi gözüküyor sonra 95 derecelere kadar çıkıyor casper ucuz filan değil aynı para bin kat daha iyi laptoplar var ekran kartın beş para etmez fiyat söylersen yardımcı olabilirim
aynı önyargılara ben de sahiptim ama hediye geldi atsan atılmaz satsan satılmaz kullanıyorum 1 yıldır tık demedi şimdiye kadar nazar değmesin, bence imajını tazelemek adına artık güzel makinalar çıkartıyorlar arada istisnalar her markada vardır ama genel itibarıyle şu an itibarıyle korkamana gerek yok derim yine de sen bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: emreozkan37
quote:
Orijinalden alıntı: exelans23
quote:
Orijinalden alıntı: emreozkan37
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme