Şimdi Ara

Sizce bu ayakkabı orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
29.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ayakkabının içkısımında bir barkod olması gerekiyor buradan sorgula nike a dair bişey çıkıyorsa sıkıntı yok demektir veya bir nike ürün satan mağzaya git kontrol yapsınlar
  • bence orjinal değil anlıyorum az çok
  • Orjinal değil gibi duruyor.
  • Bencede değil ama o 10 20 tl lik ayakkabılardan değil belli.Kadıkoy'de falan satıyorlar 50 60 tl'ye onlardan galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Bencede değil ama o 10 20 tl lik ayakkabılardan değil belli.Kadıkoy'de falan satıyorlar 50 60 tl'ye onlardan galiba..

orijinal değil gibi ama belli olmaz
    kumaşına derisine falan bakmak lazım ama tecrübeli adamlar uzaktan anlarlar sahte mi orijinal mi
  • orjinal abi o ayakkabı:) çakma ayakkabıda nerde öyle işçilik.. derisine baksanıza..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim yorumlara. Derisi filan çok yumuşak ve kaliteli gibi. Şurasının resmini çeksen anlaşılır diyen olursa başka foto da çekebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quilty94

ayakkabının içkısımında bir barkod olması gerekiyor buradan sorgula nike a dair bişey çıkıyorsa sıkıntı yok demektir veya bir nike ürün satan mağzaya git kontrol yapsınlar

dilinin altındaki numarayı mı sorgulatmam gerekiyor?
  • ayakkabı güzel ver giysin:d
  • Valla ben çakmayın diye bağırıyolar sanki

Aynen o dilin altında seri numarası olacak. Onu sorgulat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

ayakkabı güzel ver giysin:d

Orjinal diye vericemde yalan olmasın. Pek de anlamam ayakkabıdan. Burda bilenlere sorayım dedim. Sizce orjinalmidir? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Valla ben çakmayın diye bağırıyolar sanki

Aynen o dilin altında seri numarası olacak. Onu sorgulat.

http://www.resimuploader.com/images/32189850559672438380.jpg

Bu resimde hangi kodu, hangi bölüme sorgulatmam gerekiyo. Başka bir nike var mağazadan alınmış onuda sitede denedim. Hata verdi. ?

• ayakkabı orjinal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

ayakkabı güzel ver giysin:d

Orjinal diye vericemde yalan olmasın. Pek de anlamam ayakkabıdan. Burda bilenlere sorayım dedim. Sizce orjinalmidir? :)

sorarsa sende sana söyleneni söyle. fotolara göre güzel duuryo. bence orjinal de:d sormazsa sorun yok.
  • çakma

eminönü shoes
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

ayakkabı orjinal...

Teşekkürler yorum için.
    Mağazadan aldığım üründe Madein VIETNAM yazıyor ama bu üründe madein INDONESIE yazıyo. Sıkıntı olur mu.
  • Deriye, diğer malzemelere ve içerideki etikete bakarsak orjinal gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

ayakkabı orjinal...

Teşekkürler yorum için.
    Mağazadan aldığım üründe Madein VIETNAM yazıyor ama bu üründe madein INDONESIE yazıyo. Sıkıntı olur mu.

Sıkıntı olmaz...Zaten çoğu nike,adidas ürünleri vietnam,endonezya ve çinde üretiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

çakma

eminönü shoes

Kafam karıştı iyice:)
    Tesekkürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.