Şimdi Ara

Sizce bu animasyon olmuş mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu yakında açılacağını belrten flash ii olmuş mu yoksa kötü mü?
    Yani mantıklı düşünürsek bekletme animasyonuyla da çok uğraşmamak gerekir. Ama biryandan da ilk izlenim önemlidir. Ne yapsam bilemedim. Bi bakın siz yine de...

http://www.bluenight.tr.cx/

Not: Reklam Değildir
    Zaten reklam olsa nolcak daha ortada site yok ki...

• bence çok cıncıklı olmuş..
    yani çok güsel..
    club sitesini andıryo..
    girişede tiesto miesto koy....

güsel güsel..
  • hocam ellerine saglık bence cok hos olmus dahada geliştirebilir ama boylede guzel basarılar...
  • coming soon yazısı çok basit kaçtı bilmem neden ??
  • Yükleniyor... veya Loading... Yap Takılıyor Sonra Başlıyor...
  • Üst taraftaki boxları o şekilde dizayn eden birisinin alt kısımdaki coming soon yazısını bu kadar berbat font ve berbat renklerle yazacağını hiç tahmin etmiyorum. O yüzden alıntı tasarımlar hakkında zaten yorum yapmadığım için kusura bakma arkadaşım yorum yapamayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

Üst taraftaki boxları o şekilde dizayn eden birisinin alt kısımdaki coming soon yazısını bu kadar berbat font ve berbat renklerle yazacağını hiç tahmin etmiyorum. O yüzden alıntı tasarımlar hakkında zaten yorum yapmadığım için kusura bakma arkadaşım yorum yapamayacağım

alıntı değil kendim yaptım. Üst taraf flash ama coming soon yazısı html olarak yazdığım için öyle inanmayan inanmayabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artık değiştirdim. İnanmayan arkadaşlar cevaplerini almış olurlar inşallah.

Benim yapmadığımı düşünüyorsanız lütfen yorum yapmayın. Ama iddaa ediyorum. Benim yapmadığımı düşünen biri varsa bulsun bu tasarımın aynısını o zaman ben de kapatıcam bu siteyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.