Şimdi Ara

Sizce böyle bir hayat yaşanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 23 olmak üzere. Üniversiteden mezun olmama da az kaldı. Ne okuma ve ne de çalışma isteğim var. Sosyal bir insanım ama artık topluluk içine karışmayı istemiyorum. Alkol ve internet bağımlısıyım. Basit zevklerim var; dizi, film, müzik, kitap gibi. Tüm gün evde yatsam, film izleyip kafayı çeksem sadece elektronik eşya almak veya ihtiyaçlarımı karşılamak için arada freelance (top 3’te bir yerde mühendislik okuyorum) olarak çalışsam nasıl olur? Düzenli bir hayatım olmayacak evlilik falan düşünmüyorum zaten güzel bie karı benle evlenmeyeceği için bu seçenek de ortadan kalktı.

Ailemin maddi durumu ortanın biraz üstü ama bu duruma karşılar. Zaten şu hayatta çok istediğim hiçbir şey olmadı, gereksiz hırslar uğruna niye kendimi yıpratayım?

Sizce böyle bir hayatım olsa delirir miyim? Kulağa çok hoş geliyor. Zaten 30’a gelmeden ölürüm sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUEST-A8WS5Q9 -- 18 Ekim 2017; 23:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani şimdi biz sana delirirsin desek zevklerinden vaz mı geçeceksin demesek ne edeceksin, sanki bizi dinleyeceksin,yav şu forum ne dengesiz saçma sapan sorular soran tiplerle doldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Yani şimdi biz sana delirirsin desek zevklerinden vaz mı geçeceksin demesek ne edeceksin, sanki bizi dinleyeceksin,yav şu forum ne dengesiz saçma sapan sorular soran tiplerle doldu..

Kardeş bunlar zorlama zevkler. Hayatta daha güzel şeyler var ama ben onlara ulaşamıyorum ve ulaşamayacağımın da farkındayım. Bir neyi her şeyden vazgeçme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Bir ömür nasıl yaşanır.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.