Arkadaşlar benim ilk ve temel amacım kilo verip (60'a düşmek) ve biraz vücut yapmak.Yaşıma göre siz hangi sporu önerirsiniz ? Zayıflamam içinde bana önerileriniz varmı ? Lütfen yardım edin.Teşekkürler.Wushu yaparsam eğer vücudum nasıl olur ? Body gibi her yerim çalışırmı ?
Plaj bodysi
O nasıl oluyor ? Benim evde dambıllarım var yeterli kiloda.Onlarlada evde birşeyler yapabilirim belki.
Body devam et vucudundaki yağları yakmaya bak ha bu hemen olurmu desen olmaz düzenli çalışma ile vücüdün 6 ayda çok güzel şekil alır.
Sağol arkadaşım teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: commando0707
O nasıl oluyor ? Benim evde dambıllarım var yeterli kiloda.Onlarlada evde birşeyler yapabilirim belki.
Plaj bodysi yazin plajda kizlari etkilemek icin olandir
60 kilo olursan zayif olursun. Kilon iyi suan ama yag fazladir. Git bir salona body e basla. Birak wushi mushi 60 kilo cok zayif olursun eger vucut yapmak istiyorsan
Body sana artistlikten başka birşey kazandırmaz dostum.
Yok aslında benim öyle bir amacım yok ama iyi görünmek isterim tabiki :)
Antalyadami yasiyosun
seksi ve güçlü gözükmek istiyorsan body tüy siklet gözüküp 100 kiloluk adamı dövmek istiyorsan wushu
Yok İstanbulda.Fakat oraya sık sık gidiyorum Kemere.Neden sordun ?
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Dikkate alıyorum hepsini.
quote:
Orijinalden alıntı: commando0707
Yok İstanbulda.Fakat oraya sık sık gidiyorum Kemere.Neden sordun ?
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Dikkate alıyorum hepsini.
Antalyadaysan bizim salona gel dicektim
Allah izin verirse yazın oradayım.Uğrarım görüşürüz kardeş.
kardeşim body için yaşın çok erken. wushu yada muay thai yap derim. eğer 1-2 yıl bu sporlardan biri yaparsan 18-19 yaşına geldiğinde hem bi uzak doğu sanatı bilmiş olursun hemde body yapmaya yatkın düzgün bir vücudun olur. arkadaşımdan iyi biliyorum bana güvenebilirsin. ama wushu yu öyle başlayıp 1-2 ay yapıp bırakacaksan hiç yapma derim yani body de öyle. gidiceksen en az 1-2 yıl git yani. başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım
Cevabın gayet çok açıklayıcı oldu.Çok teşekkürler.Fakat wushu vücudumun her yerini çalıştırıp kaslandırır mı beni ? Benim diğer önemli amacımda zayıflamak.Yardımcı olur mu bunlara wushu ?
Arkadasin dedikleri dogru boyun kisa daha uzar diye dusunuyorum ben 16 oldugundan body boy uzamani engelleyebilir.bende 17 yasindayim gerci ama boy 1.83 oldugundan dert etmedim.
Evet anlıyorum teşekkür ederim yorumun için.Galiba boyum kısa biraz.