bu tipi ben seçmedim lejyoner bi kız bile benim tipimi görünce görüşmekten vazgeçti |
sizce ben ne zaman evleneceğim? (2. sayfa)
-
-
sürekli günaydın diyen kadın evliymiş parmağındaki yüzüğü sonradan fark ettim
servisteki kızın da sevgilisi varmış https://forum.donanimhaber.com/kizin-sevgilisi-varmis-itim-ben-it--153988060
sıfıra sıfırım
-
Sen seçmedin, diğer insanların seçme hakkı oldumu? Bu duruma göre diğer insanlarla eşitsin.
Yaş 30 olduktan sonra yüz hatları daha çok oturuyor.
Ne sıkıntılar, ne hastalıklar var. Boşuna isyan ediyorsun, öyle şeyler yaşarsın ki bu tipini mumla ararsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onla bu sene başında tekrar yazıştık hatta buluşacaktık da sonra olmadı ben de o sıralarda onu artık istemediğimi fark ettim.
geçen haftalarda eşek gibi içip sarhoş olunca aradım
numaramı silmiş tanıyamadı
yanında biri vardı kim o dedim
erkek arkadaşım dedi
iyi akşamlar diyip kapadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evleneceğin kız geçmişte 249 kişiyle beraber olmuş 250. sen olmak istemiyorsan evlenme.
-
Yarın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sendeki bu tiple sen birak evlenmeyi kadinlarin seninle iletisim kurduguna dua et
-
Hani tipsiz değildim?
ruhun tipsiz
Ben aslında çok duygusal bir insanım ama kız denen yaratıklar benim saf duygularımı hak etmiyor.
colugunu cocugunu keserken iyi
brandi love gibi karılar için dalağımı bile keserim.
cop
0
ınstadan kızların storysine sohbet açacak şekilde yazdığımda beni instadan siliyo namıssızlar
Allah bilir biz bilmeyiz
Kardesim bu tipi sen secmedin, bu yuzden sana yardimci olacak birilerini bulmaya calis, gerekirse yalvar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 24 Eylül 2022; 18:7:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X