Bildirim
Sizce Atari televizyonu bozar mı?[ANKET] (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Sizce Atari televizyonu bozar mı?[ANKET]
(En Son Oy Tarihi: 29.5.2018)
Giriş
-
bizde 90 lı yıllar daha bilgisayarlar ilk evlere yeni girdiği zamanlar windows 95-98 var o zamanlar.
kolonları taktık müzik falan açacağız abimle birden tüpçü geçti sokaktan adamın telsiz konuşması hoparlörden geldi şaştık kaldık. -
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
quote:
Orijinalden alıntı: OmerOzgur1
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
quote:
Şunu söylüyeyim eskiden bende kasetli atarilerden vardı (liseliler bilmez) zaten tek adam gibi oyun mario vardı sürekli mario oynuyordum neyse bi gün tüplü tvde kanalları gezerken bi baktım boşta bi kanal da az parazitli bi görüntüyle benim oynadığım mario oyunu tekrar ediyorduhala nasıl olduğunu anlamadım
Aynisi bende de oluyodu. Ben de mal gibi izliyodum ama cok karincaliydi kanal.
Bunun açıklaması varmı acaba yıllarca çok merak etmişimdir hep.
Auto Capture olayı hocam bu.
tamam da nasıl oluyor tüplü tv de
Ataride vardı o olay TV ye gösteriyordu gerçi hepsinde olmazdı şu anda elinde o atari olsa 30k $ a satarız
-
Yukarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım bozuyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: merweoski
Kamiller kandırmışlar sizi
kamiller?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mâria
quote:
Şunu söylüyeyim eskiden bende kasetli atarilerden vardı (liseliler bilmez) zaten tek adam gibi oyun mario vardı sürekli mario oynuyordum neyse bi gün tüplü tvde kanalları gezerken bi baktım boşta bi kanal da az parazitli bi görüntüyle benim oynadığım mario oyunu tekrar ediyorduhala nasıl olduğunu anlamadım
Edit: başka arkadaşlardan da buna benzer şeyler duymuştum oynadıkları oyunlar tvde tekrar ederken rastlamışlar.
bir degisigi benim basıma gelmisti.
kardesimle evde atari oynarken alt katımızdaki berberde bizim oyunu izlediler, hala nasıl oldugunu cozemedim
Yan odadan kardeşim ve annem oyunumu izlemişti. Kablosuz görüntü aktarmayı bulmuşum meğer.Nedenini bilen var mı?
-
90'lı yılların başında doğan çoğu kişi gibi benim de bütün çocukluğum atari başında geçti. Ne atari bozuldu ne de TV İlk PC'mi alana kadar da atari oynadım.
-
bi keresinde aterinin slot girişine tornavida sokmuştum kardeşim oynayamamıştı sonra gidip yenisini almışlardı. o an hala içimde duruyor çok üzülüyorum -
Evde ateri vardı annem oynatmıyordu anneme kocaman bir -
quote:
Edit: başka arkadaşlardan da buna benzer şeyler duymuştum oynadıkları oyunlar tvde tekrar ederken rastlamışlar.
Hocam sizin atarinin ramisinin cigolaytı az gelmiş ondan tv'ye yüklemiş.Szin atari kaç cigolayttı? -
quote:
Orijinalden alıntı: TqMaqe
quote:
Orijinalden alıntı: Mâria
quote:
bir degisigi benim basıma gelmisti.
kardesimle evde atari oynarken alt katımızdaki berberde bizim oyunu izlediler, hala nasıl oldugunu cozemedim
Yan odadan kardeşim ve annem oyunumu izlemişti. Kablosuz görüntü aktarmayı bulmuşum meğer.Nedenini bilen var mı?
Bunun tek açıklaması şöyle olur gibime geliyor. Ataride oynarken televizyon anten hattına bağlı oluyor. Atariden gelen sinyal bir şekilde anten hattı aracılığıyla diğer televizyonlara gidiyor. Benim aklıma bundan başka bir şey gelmedi, nedenini bilen birisi söylesin acayip merak ettim bu olayı
-
quote:
Orijinalden alıntı: musty578
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
Sega oynadığım zamanlar aklıma geldi
Sega pahaliydi alamiyorduk kasetleri bile daha pahaliydi cok iyi grafiklere sahip konsoldu :)
bize cekilişten cıkmıştı sega
quote:
Orijinalden alıntı: St.Francisco
quote:
Orijinalden alıntı: Scarred
Bir de buz dolabına sıcak birşey (örn: sıcak su) konulursa buz dolabı bozulur denirdi.
Annem 1 bardak sıcak suyu buz dolabına koydurmaz.
O zaman sıcak su soğuk sudan daha çabuk donar diyenler bunu demek için buz dolaplarını feda mı etti
su sadece buzdolabında donmaz dostum
Tamam o ayrı bozar mı bu şey buz dolabını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sabah atari televizyonu bozar diyip yemek programı izleyen annemi gece su içmeye kalktığımda bomberman oynarken yakalamıştım o günden sonra bir şey demedi oynamama ama kendisi gelip elimden alıyodu bazen de beraber contra oynuyoduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 5 Ağustos 2013; 19:27:22 >
quote:
oha aynen bize de olmuştu, kasetli atariydi ve mario'ydu oyunsebebi ne ki acaba?
-
quote:
Lisede okuyorum ve biliyorum
Sebebini bilen var mı acaba benimde yaşamışlığım var bu durumu?
-
bu yüzden hiç atarim olmadı ..birde atariyi çok sarsınca bozuluyormuş bu doğrumu? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: St.Francisco
quote:
Bir de buz dolabına sıcak birşey (örn: sıcak su) konulursa buz dolabı bozulur denirdi.
Annem 1 bardak sıcak suyu buz dolabına koydurmaz.
O zaman sıcak su soğuk sudan daha çabuk donar diyenler bunu demek için buz dolaplarını feda mı etti
su sadece buzdolabında donmaz dostum
Tamam o ayrı bozar mı bu şey buz dolabını
Evet bozar benim anlatmak istedigim bu deney buzdolaplarinda yapilmiyor.sicak bir yemek koysan dahi buzdolabi icin tehlikelidir.soguk hava ile sicak hava bir araya gelince nem olur buda buzdolabinin parcalarina zarar verir.
-
Mythbusterse mail mi atsak napsak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X