Şimdi Ara

Sizce Atari televizyonu bozar mı?[ANKET] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
3
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce Atari televizyonu bozar mı?[ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2018)
Giriş
  • Şu gördüğünüz atari ile bizim televizyonumuz 2 kere bozuldu.Babam dan az fırca yememiştim bunun yüzünden
    Demekki neymiş!atari televizyonu bozarmış

Sizce Atari televizyonu bozar mı?[ANKET]

• bizde 90 lı yıllar daha bilgisayarlar ilk evlere yeni girdiği zamanlar windows 95-98 var o zamanlar.
    kolonları taktık müzik falan açacağız abimle birden tüpçü geçti sokaktan adamın telsiz konuşması hoparlörden geldi şaştık kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

Şunu söylüyeyim eskiden bende kasetli atarilerden vardı (liseliler bilmez) zaten tek adam gibi oyun mario vardı sürekli mario oynuyordum neyse bi gün tüplü tvde kanalları gezerken bi baktım boşta bi kanal da az parazitli bi görüntüyle benim oynadığım mario oyunu tekrar ediyordu hala nasıl olduğunu anlamadım

Aynisi bende de oluyodu. Ben de mal gibi izliyodum ama cok karincaliydi kanal.

Bunun açıklaması varmı acaba yıllarca çok merak etmişimdir hep.

Auto Capture olayı hocam bu.

tamam da nasıl oluyor tüplü tv de

Ataride vardı o olay TV ye gösteriyordu gerçi hepsinde olmazdı şu anda elinde o atari olsa 30k $ a satarız

• Yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım bozuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

Kamiller kandırmışlar sizi

kamiller?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mâria

quote:

Şunu söylüyeyim eskiden bende kasetli atarilerden vardı (liseliler bilmez) zaten tek adam gibi oyun mario vardı sürekli mario oynuyordum neyse bi gün tüplü tvde kanalları gezerken bi baktım boşta bi kanal da az parazitli bi görüntüyle benim oynadığım mario oyunu tekrar ediyordu hala nasıl olduğunu anlamadım

Edit: başka arkadaşlardan da buna benzer şeyler duymuştum oynadıkları oyunlar tvde tekrar ederken rastlamışlar.

bir degisigi benim basıma gelmisti.

kardesimle evde atari oynarken alt katımızdaki berberde bizim oyunu izlediler, hala nasıl oldugunu cozemedim

Yan odadan kardeşim ve annem oyunumu izlemişti. Kablosuz görüntü aktarmayı bulmuşum meğer. Nedenini bilen var mı?

• 90'lı yılların başında doğan çoğu kişi gibi benim de bütün çocukluğum atari başında geçti. Ne atari bozuldu ne de TV İlk PC'mi alana kadar da atari oynadım.
  • bi keresinde aterinin slot girişine tornavida sokmuştum kardeşim oynayamamıştı sonra gidip yenisini almışlardı. o an hala içimde duruyor çok üzülüyorum
  • Evde ateri vardı annem oynatmıyordu anneme kocaman bir
  • quote:

Edit: başka arkadaşlardan da buna benzer şeyler duymuştum oynadıkları oyunlar tvde tekrar ederken rastlamışlar.

Hocam sizin atarinin ramisinin cigolaytı az gelmiş ondan tv'ye yüklemiş.Szin atari kaç cigolayttı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: Mâria

quote:

bir degisigi benim basıma gelmisti.

kardesimle evde atari oynarken alt katımızdaki berberde bizim oyunu izlediler, hala nasıl oldugunu cozemedim

Yan odadan kardeşim ve annem oyunumu izlemişti. Kablosuz görüntü aktarmayı bulmuşum meğer. Nedenini bilen var mı?

Bunun tek açıklaması şöyle olur gibime geliyor. Ataride oynarken televizyon anten hattına bağlı oluyor. Atariden gelen sinyal bir şekilde anten hattı aracılığıyla diğer televizyonlara gidiyor. Benim aklıma bundan başka bir şey gelmedi, nedenini bilen birisi söylesin acayip merak ettim bu olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Sega oynadığım zamanlar aklıma geldi

Sega pahaliydi alamiyorduk kasetleri bile daha pahaliydi cok iyi grafiklere sahip konsoldu :)

bize cekilişten cıkmıştı sega

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

quote:

Orijinalden alıntı: Scarred

Bir de buz dolabına sıcak birşey (örn: sıcak su) konulursa buz dolabı bozulur denirdi.

Annem 1 bardak sıcak suyu buz dolabına koydurmaz.

O zaman sıcak su soğuk sudan daha çabuk donar diyenler bunu demek için buz dolaplarını feda mı etti

su sadece buzdolabında donmaz dostum

Tamam o ayrı bozar mı bu şey buz dolabını

• sabah atari televizyonu bozar diyip yemek programı izleyen annemi gece su içmeye kalktığımda bomberman oynarken yakalamıştım o günden sonra bir şey demedi oynamama ama kendisi gelip elimden alıyodu bazen de beraber contra oynuyoduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 5 Ağustos 2013; 19:27:22 >
  • quote:

oha aynen bize de olmuştu, kasetli atariydi ve mario'ydu oyun sebebi ne ki acaba?

• quote:

Lisede okuyorum ve biliyorum
    Sebebini bilen var mı acaba benimde yaşamışlığım var bu durumu?

• bu yüzden hiç atarim olmadı ..birde atariyi çok sarsınca bozuluyormuş bu doğrumu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

quote:

Bir de buz dolabına sıcak birşey (örn: sıcak su) konulursa buz dolabı bozulur denirdi.

Annem 1 bardak sıcak suyu buz dolabına koydurmaz.

O zaman sıcak su soğuk sudan daha çabuk donar diyenler bunu demek için buz dolaplarını feda mı etti

su sadece buzdolabında donmaz dostum

Tamam o ayrı bozar mı bu şey buz dolabını

Evet bozar benim anlatmak istedigim bu deney buzdolaplarinda yapilmiyor.sicak bir yemek koysan dahi buzdolabi icin tehlikelidir.soguk hava ile sicak hava bir araya gelince nem olur buda buzdolabinin parcalarina zarar verir.

• Mythbusterse mail mi atsak napsak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.