Şimdi Ara

Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz YGS sınavına az bir zaman kaldı.
    Hepimizin heyecanı ve stres katsayısı yükseliyor.

Benim bir sorum olacak size.Bu sene kardeşim de sınava girecek.Ben abisi olarak sınav günü yanında olup olmama konusunda kararsız kaldım.
    Aklımdaki sorular?

1-Kardeşime sürekli üniversite sınavına iyi hazırlanmasını,denemelerine düzenli gitmesini,her ne olursa olsun her denemede puanını yukarı çekmesini öğütledim.Bunları söylerken bu sınavın bütün hayatını belirleyecek kadar önemli bir sınav olmadığını,her ne olursa olsun stres katsayısını yükseltmemesini,kendisini hırpalamamasını öğütledim.Bu çerçeveden bakınca ben o gün yanında olursam yukarıda söylediklerimle biraz çelişiyormuşum gibi geliyor bana.Kardeşim biraz duygusal bir insan.Bana böyle böyle söyledin.Madem bu kadar önemli bir sınav değildi sen o kadar yolu niye tepip geldin diye sorabilir.

2-Moral ve destek açısından onun yanında olursam içini ferahlatabileceğimi düşünüyorum.Ne de olsa o yollardan geçmiş en azından tecrübeli bir abisi var.O da böyle bir desteğe ihtiyaç duyabilir.

Zaten karışık olan kafasını son gün bende karıştırmak istemiyorum.Sizce siz sınava hazırlananlar olarak çok sevdiğiniz birisinin sizinle beraber sınava gelmesini istermiydiniz?Veya benim gibi abiler/ablalar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 1 Nisan 2010; 23:31:22 >

• İnsanlar önemli iş yaptıklarında sevdiklerini yanında ister.Onun aklına madem önemli bi sınav değil gelmez bu önemli sınavda abimi,ailemin ümitlerini boşa çıkarmayayım diye gaz gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.