wizard bak ben cok heveslenmişdim dagger kascam dagıtcam die bayıyo cok eher acıcaksan xbow ac inna dagger tipi isdiom dersen ama WİZARD acmanı öneririm....!
Hangisinden zewk alıyorsan onu aç ancak wizard açmanı öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: maccould
dagger + warlock
Dagger+Warlock Kasılacak Char Değil Diye Düşünüyorum...Düşünmekle Kalmıyorum ve Diyorum...Kasılacak Char Değil...Warlock İnt Bir Karakter...Konuya Dönersek,Wizard Defansı Düşük Ama Kodumu Aşağıya Çeken Bir Char...Rogue'de Çok Sağlam Diyemeyiz Ama Birçok Özelliklerinden Dolayı Çoğu Kişiye Tek Atıyor...Bence Rogue Aç..Eğer Crossbow Olur ise Kolay Kasarsın...Sp Farm Yapacaksın Dagger+Crossbow Yaparsın....Eğer Sadece Dagger Açacak İsen,Kasması Zor Olacaktır....Wizard'ın Kasması Daha Kolay Olur....Eğer Pvp Vs Şeylere Meraklı İsen Rogue Derim...
@marsis
yan build olarak açılan mastery ler: cleric - bard - warlock (en çok tercih edilen)
warrior + rogue açanlar var bide, senin dediğin gibi bakıldığında str karakterler warrior + rogue mu olcak hep? zaten yan mastery deki atak skillerini kullanmazsın, buffları kullanırsın genellikle. dagger + warlock videolarına bi bak derim ben. çok güzel videolar var ilk önce warlockla debuff ları atıyo sonra alıyo daggerı eline....
@astediks
çin char aççakken nasıl eu açmayı becerdin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme