Şimdi Ara

sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hangisinden zevk alıyorsan onu ac arkadasım bu oyunu biz degil sen oynuyacaksın.
  • ekmek bıçakçı aç.
  • Wizard açarsan yanına bard aç bıçakçı acarsan yanına cleric aç
  • Rogue & Bard wizarddan daha saglam we daha hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

ekmek bıçakçı aç.

simdi dalga gecmenın luzumu yok dostum belki o blade'e oyle diyor gerek yok bu tur mesajlara.
  • ya gecti chinse okcu accaktım kaza eseri wizard actım hem aklımın ucundan bile gecirmem bıcakcı vatandaş acmayı neden koyduysam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    sizce sistemim nasıl?
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wizard aç
  • dagger + warlock
  • wizard bak ben cok heveslenmişdim dagger kascam dagıtcam die bayıyo cok eher acıcaksan xbow ac inna dagger tipi isdiom dersen ama WİZARD acmanı öneririm....!
  • Hangisinden zewk alıyorsan onu aç ancak wizard açmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: maccould

dagger + warlock

Dagger+Warlock Kasılacak Char Değil Diye Düşünüyorum...Düşünmekle Kalmıyorum ve Diyorum...Kasılacak Char Değil...Warlock İnt Bir Karakter...Konuya Dönersek,Wizard Defansı Düşük Ama Kodumu Aşağıya Çeken Bir Char...Rogue'de Çok Sağlam Diyemeyiz Ama Birçok Özelliklerinden Dolayı Çoğu Kişiye Tek Atıyor...Bence Rogue Aç..Eğer Crossbow Olur ise Kolay Kasarsın...Sp Farm Yapacaksın Dagger+Crossbow Yaparsın....Eğer Sadece Dagger Açacak İsen,Kasması Zor Olacaktır....Wizard'ın Kasması Daha Kolay Olur....Eğer Pvp Vs Şeylere Meraklı İsen Rogue Derim...

• @marsis

yan build olarak açılan mastery ler:
    cleric - bard - warlock (en çok tercih edilen)

warrior + rogue açanlar var bide, senin dediğin gibi bakıldığında str karakterler warrior + rogue mu olcak hep?
    zaten yan mastery deki atak skillerini kullanmazsın, buffları kullanırsın genellikle. dagger + warlock videolarına bi bak derim ben. çok güzel videolar var ilk önce warlockla debuff ları atıyo sonra alıyo daggerı eline....

@astediks

çin char aççakken nasıl eu açmayı becerdin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.