Şimdi Ara

Siz olsanız okurmuydunuz , çalışırmıydınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili Dh üyeleri bu sene Lise bitiyor ve üniversteye gidesim var gibi ama yokta gibi çünkü bakıyorumki Türkiye'de çok iyi bir üniversiteden mezun olmayan herkes sanki o 4 yılı boşuna okumuş sadece askerliği 5 ay a düşürmek için çabalamış gibime geliyor . Şimdi gelelim benim asıl meseleye ben şimdi 2 yıl uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyup sonra açık öğretim iktisattan 3. ve 4. sınıfıda tamamlayıp 4 yıl bir üni okumayı planlıyorum tabiki okula gitme derdim olmadığı için uzaktan eğitim ve açık öğretim olduğundan dolayı işede girmeyi düşünüyorum ne dersiniz iyi bir fikirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 12 Mayıs 2012; 1:19:51 >

• O imza kurallar dahilinde mi öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

O imza kurallar dahilinde mi öyle

Anladım
  • hocam okuduktan sonra yapılacak şeylerde önemlidir ki.. mesela adam okumuştur hiç bi iş beğenmez paso yan gelip yatar gününü gün eder sonrada yok iş yok yok o kadar okuduk boşa gitti cart curt.. okuduktan sonrada uyanık olacaksın kendini geliştireceksin fırsatları değerlendireceksin :) bazı kişilerde var ki okumadan ayaklarının üzerinde durup dahada ilerleyebiliyorlar ama hocam okumak yararına olur yani pek zararı olmaz tabii senin seçimin eğer kendine güveniyorsan direkt kendince iyi olan bi işe girip hayata böylede tutunabilirsin.. yada dediğiniz gibi hem okul hem işe ayak uydurabilirseniz gerçektende çok yararınıza olur :)
  • okur musun sabaha mı bırakırsın
  • neyi okuyoruz?
  • bence okuma kendi çabanla programlama öğren android uygulama yap markette sat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende u.e. iktisat okuyorum istanbul üniversitesinde gerçekten çok rahat bir sistem zaman kaybı yaşamıyorsun bir kere istersen de okula gidip derslere girebiliyorsun bir işte çalışmak için birebir bence ve kendini geliştirmek için kurslar olsun veyahut bir hobin için zaman ayırabilirsin kolay bir şekilde ve insan planladığı şeyleri yaptı mı mutlu oluyor mesela kendimden örnek veriyim ben istanbulda okumak istiyordum böyle bir şeyi keşfettim ve kazandım sonra bir işe girdim çalışıyorum param var cebimde istediklerimi alabiliyorum part time oldugu için gezmek için vaktim de oluyor öyle yani mutluyum ben sanada tavsiye ederim u.e. sistemini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

bence okuma kendi çabanla programlama öğren android uygulama yap markette sat.

aynen hee 100 bin tane satsa 1 dolardan off yeter artar bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.