Şimdi Ara

siz olsanız ne yapardınız ss'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senete 10 bin yaz.Mafyaya ver 1.200 benim gerisi sizin de ;-) Şaka bir yana geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 28 Mart 2012; 10:18:59 >
  • sağolun da harbiden kart işi nanikmi artık şimdi ödesemde kullanamammı??
  • o kadar çok smiley kullanmıssın ki ne yazdığını okuyamadım.
  • duygularıma daha iyi tercuman olur diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

Kuzenimin kredi kartını kullanıyorum. Yaklaşık 1,5 yıl oldu. Daha 1 gün aksatmadım. Bir ödemesini 3 gün bile gecikmedi. Neden mi? Çünkü benim değil, kuzenimin! Kendi malım olsa, sorun olmaz derim ama başkasının malı olunca fazlası ile üzerine düşer, elimden gelen herşeyi yaparım. Yani kısacası bu işler; karakter meselesi.

aynen öyle karakter meselesi sana katılıyorum arkadaşım,etrafımda karaktersiz insanlardan çok var
  • GÜNCEL HABER ADAMI ÇORUMDA KALDIĞI OTELDEN POLİSLER ALMIŞ KARAKOLA GÖTÜRMÜŞ SEBEBİNİ BİLMİYORUM AMA BÜYÜK İHTİMALLE ÜZERİNDE KİMLİĞİ OLMADIĞI İÇİNDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN DEMİŞTİM HAYATINI LUNAPARKA ÇEVİRİRM DİYE İNANMADIN
  • hunharca boğardım
  • o adama bir şey olmaz ama sana ileriye dönük çok yansıması olur bu durumun. Kart senin adına olduğu için ve banka konuyu avukata verdiği için şuan sen bankaların kara listesinde bulunuyorsun. Hiç bir şekilde k.kartı alamazsın ve kredi vermezler. İhtiyacın olsa mağdur olursun. Borç ödenmezse yakında icra gelebilir haberin olsun.
  • o adama bişey olmazz evet senete 500bin tl yazmazsam hiç bişey olmaz banada icra gelir eğerki en az 1 ay içinde ödemezsem karttan vaz geçtim zaten illada ihtiyacım olursa burum diye düşünüyorum illaki zaraarım oldu ama artık işler değişti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.