Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde öylesine kitaplara bakarken, girişte ucuz kitaplar dikkatimi çekti ama epeyce ucuz... Bende göz ucuyla bir bakarken Kafka'nın kitaplarına denk gelip, Dönüşüm(2,95), Babaya Mektup(2,95), Aforizmalar(2,95), Şato(5,95) ve Dava(5,95) kitaplarını aldım. Unutmadan belirteyim Alter Yayınevi, Dönüşüm ve Babaya Mektup'u okudum fakat pek zevk aldığım söylenemez sadece anlatılmak istenen için okumuş gibi sürekli yazım hataları kitaba odaklanmanızı engelliyor, çevirisi hiç hoş değil. Bunun için Aforizmalar, Dava ve Şato'yu okumak yerine Yaban'ı okudum gerçekten kitap okumanın zevkini farkettim. Sizce geriye kalan bu 3 kitabı okumalı mıyım
    yoksa daha sonra farklı bir yayın evinden alıp onları mı okuyayım? Bugün Kırmızı Pazartesi'yi aldım ve İdefix'e de epeyce sipariş verdim fakat sizlere sormadan bunları almayı erteledim.

• Bence boş ver okuma öyle bir yayınevinden. Dava mükemmel kitap mesela boş yere heba etme, can yayınlarından al ondan oku.
  • bence de okuma onları.
  • Okuma bence.
  • Kötü yayınevleri işte böyle klasiklerde soğutuyor insanı malesef.
  • Okuma bencede.
  • bencede okuma kafka serisini okumak için iyi bir yayınevi önerisi istersen, Altıkırkbeş ten seri alıp okuyabilirsin akıcı ve iyi bir çeviri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz olsanız ne yapardınız
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de kötü yayınevlerinin kitaplarını okuma.Biraz daha ekle o paraya can yayınlarından al.İyi okumalar.
  • 2,95 diyorsun okuma bence. Bende böyle bir hata yapmıştım. 600 sayfalık bir kitap ama sen 200sayfaya alıyorsun saçma yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver
  • Aradan biraz zaman geçtikten sonra bir daha ki siperişim arasına Dönüşüm'ü de sıkıştırıp, tekrar okuyorum o halde...? Kafka okumanın keyfini bende yaşamak istiyorum. Teşekkür ederim hepinize teker teker
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.