Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 5 senedir kullandığım s4 mini emmc çipi bozuldu. Telefonun kronik sorunu bu. Siz olsanız yaptırır mıydınız ? 200 tl ye kadar çıkan fiyatlar var daha da uyguna bulabilirim muhtemelen. İnternette çip 60 tl civarında.
    www.orjinalcim.com
    Samsung S4 Mini I9190 eMMC Nand Flash IC , Samsung S4 Mini I9190 eMMC Nand Flash IC , Orjinalcim Cep Telefonu | Tablet Yedek Parça Mağazası , , , Samsung Entegre , Samsung Entegre
    https://www.orjinalcim.com/Samsung-S4-Mini-I9190-eMMC-Nand-Flash-IC,PR-6552.html

https://tamirdunyasi.net/samsung-s4-mini-emmc-flash-chip-degisimi/

Telefon normalde benim işimi görüyor. Yeni telefon alacak param yok. Telefonculardan bazıları yaptırmaya değmez falan dedi. Ama ben yeni telefon almak istemiyorum.

• Hocam eğer 500 TL gibi bir bütçe ayırabilirseniz başka bir 2. el cihaz arayışına girin derim. Samsung Note 4 bulabilirsiniz o fiyatlara. Gayette işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

Hocam eğer 500 TL gibi bir bütçe ayırabilirseniz başka bir 2. el cihaz arayışına girin derim. Samsung Note 4 bulabilirsiniz o fiyatlara. Gayette işinizi görür.
    2. el cihaz almaktan korkuyorum çünkü bilmediğim bir cihaz olduğu için bozuk çıkma olasılığı var.
    Kaldı ki bazı note 4 ler kronik sorunlu sanırım. Ama dediğiniz gibi temiz bir ikinci el mantıklı.
  • 1,5-2 seneye yakın note 4 kullandım.Zamanının güzel cihazlarındandı fakat şöyle bir problemi var(Artık bu kronik bir sıkıntı mı yoksa donanımsal bir problem mi orasını bilemiyorum)bu problemi bende yaşadım.Cihazda 4,5G'de şebeke sıkıntsı var,şehrin göbeğinde bile olsan bir diş,iki diş çekiyor.Hatta bazen hattın komple kaybolduğuna bile şahit oldum.Şebekeyi 3G'ye düşürdüğün zaman hiçbir problem yok heryerden full çekiyor.Bu sorun bildiğim kadarıyla sadece exynoslu modellerde var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.