Şimdi Ara

Siz Facebook'a Üye Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gordon01

quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

üyeyim, önceleri ne işim olur lan benim öyle saçma sitelerde diyordum ama sonra irtibarı kaybettiğimiz bir çok eski arkadaşla yeniden görüşme imkanı bulduk, dışarda buluştuk, konuştuk çok güzeldi :) Gereksiz kullanmadığın ve dikkat ettiğin sürece gayet güzel bir şey

• Değilim.
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • işim olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

üyeyim, önceleri ne işim olur lan benim öyle saçma sitelerde diyordum ama sonra irtibarı kaybettiğimiz bir çok eski arkadaşla yeniden görüşme imkanı bulduk, dışarda buluştuk, konuştuk çok güzeldi :) Gereksiz kullanmadığın ve dikkat ettiğin sürece gayet güzel bir şey

Benim gibi 7 kez okul değiştirdiysen çok işine yarar.(şu anda 11deyim.Kısmetse değiştirmeden mezun olacağım.)

• HERO-Mert sen olma sen olursan ben hesabımı kaparım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.