Şimdi Ara

Siz de rüyanızda in cin görünce uçan tekme atıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela dün öyle bir rüya gördüm.İçimde anlamsız bir korku var ve tuvalete doğru gidiyorum, tuvaletin bulunduğu yerin karşı duvarında duvarım 3te1i kadar bir pencere açıklığı ve pencere açıklığının alt kenarında da mermer, mermerin üzerinde ise uzun saçlı kadın kafası gibi bir şey var. Ben rüyamda bu ucubenin beni korkutacağını anlıyorum ve kafayı elime alıyorum ve o karı kafasının suratına doğru bağırıyorum sonra o da bana bağırıyor ve korkudan bayılıyorum.Mesela başka bir rüyada da banyoda kırmızı ışıklar vardı bir baktım bir tane ucube ayakta dikiliyor outlastaki deliler gibi bir eşgali var ve yine içimi korku kaplıyor, korku kaplayınca öfkeleniyorum ve ucubeye uçan tekme atıyorum sonra rüyada korkudan bayılıyorum.Sabah kalktığımda aynaya bakıyorum ve aynadan bir zebani çıkıp beni kovalamaya başlıyor, ben de camdan atlayıp kaçmaya başlıyorum. Koşarken ayaklarım çıplak olduğunu ve acıdığını hissediyorum ve girip 1 çift gezer tuvalet terliği çalmak için milyoncuya giriyorum. Tam milyoncudan çıkacakken zebaninin yok olduğunu fark ediyorum.Bir an durup etrafa bakınıyorum ve o sırada milyoncu gelip kafama karaca granit tencere ile vuruyor ve bayılıyorum kalktığımda kendimi akıl hastanesinde buluyorum.Meğer zebani diye bir şey yokmuş. İşte doktor ile görüşme yapıyorum, ilaç alıyorum...Artık her şey yoluna giriyordu.Doktor bey son bir kontrol seansı yapacaktı.Odasına geçtim, karşısına oturdum.Gözlerini kapat dedi ve neler gördüğümü sordu.Hiç bir şey görmediğimi söyledim.Doktor hışırtılı bir sesle tekrar bak dedi.Tedirgin olup gözlerimi açtım ve doktor zebaniye dönüştü tek çare zaferrr diye bağırarak beni kovalamaya başladı.

• Ben duşa girmeden önce havaya tekme,tokat filan atarım varsa gitsin çıplak halime 31 çekmesinler diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.