Şimdi Ara

Siyaset Yüzünden Dikkatim Dağılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizde yaşanan olaylar, olumsuz gelişmeler sinirimi bozuyor. İster istemez dikkatim dağılıyor. Ne yapmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya hocam kafayı yicem ders çalışamıyorum. O kadar doluyum ki. Bu öyle bir şey ki en iyi üniversitelerin en iyi bölümlerine veya en çok istediğim bir yere gitsem bile mutsuz olacağım. Ülke elden gidiyo resmen ve yapacağın hiç bir şey yok.

Surada 4-5 sene sonra mezun olacağız. Ülkenin şimdi ki durumu malum. Biz mezun olunca ne halde olacağımizi tahmin edebiliyor musunuz ekonomik. siyasi vs? İşte çoğu kişinin derdi budur. Ama benim sıkıntım ve sorum şu 4-5 sene sonra mezun olunacak bir okul, hala ayakta duran bir cumhuriyet ve yaşanabilecek bir vatan kalır mı veya olacak mı?
  • Up bende aynıyım valla

• Ülkenin ekonomisi ve kişi basına dusen gelirin azalması felan cok dusunuyorum eget olurda durum daha kotuye gidipte devletin calisanlarinin bosta kalması parasını ödeyememesi hicbir meslegin garanti olmaması ve güvence vermemesi... dahada uzar gider bu liste

Cehalet mutluluktur abi düşünmemek lazım ama olmuyor işte

• Hahahahhahahaha güldürdün hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mutlaka herkesin bir düşüncesi,tepkisi vardır. Aksinin mümkün olmadığını düşünüyorum.

Fakat ülkemizde sizin tepkinizin bir önemi yok, yapabileceğin tek şey oy vermekti onu da...

Yani oturun derslerinizi çalışın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyleyim çok etkiliyor üstüne ülkenin geldiği hal seçeceğim meslek ve mesleğin geleceği,emeklerim,hayallerim herşeyi sorgulatıyor bu siyaset

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    Ya hocam kafayı yicem ders çalışamıyorum. O kadar doluyum ki. Bu öyle bir şey ki en iyi üniversitelerin en iyi bölümlerine veya en çok istediğim bir yere gitsem bile mutsuz olacağım. Ülke elden gidiyo resmen ve yapacağın hiç bir şey yok.

Surada 4-5 sene sonra mezun olacağız. Ülkenin şimdi ki durumu malum. Biz mezun olunca ne halde olacağımizi tahmin edebiliyor musunuz ekonomik. siyasi vs? İşte çoğu kişinin derdi budur. Ama benim sıkıntım ve sorum şu 4-5 sene sonra mezun olunacak bir okul, hala ayakta duran bir cumhuriyet ve yaşanabilecek bir vatan kalır mı veya olacak mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Günümüzde herkes mutlu zaten kimsenin hiçbir şey umurunda değil ne olmuş neler bitmiş neler olacak... Oysa ki bence her seyden daha mühim.

• Geçen sene bu sebepten dolayı çok etkilenip doğru dürüst çalışamamıştım. Bu sene de bir dönem öyle bir şey oldu ama şu an takip etmemeye çalışıyorum.
  • meduck kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın ne adam akıllı ders çalışıyorum ne bazı sorumluluklarimi yerine getirebiliryorum. Çok kafaya takıyorum ya. Aman boşver siyaseti işine bak diyemiyorum. Ya da diyorum bi süre sonra yine kafaya takıyorum gerçekler ile yüzlesiyormus gibi oluyor. Ben mi normal değilim anlamadim 🙃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 14 Mayıs 2019; 1:16:54 >
  • Kendimi bende artık mağaraya kapatıp sınava kadar tüm dış dünyayla bağımı koparacam ya.Bende böyle şeylere çok kafayı taktım bu aralar.Bence sınava kadar haber,youtube,sosyal medya vs. uzak durmak gerek.Zaten 1 ay gibi bir süre kaldı.Yarından itibaren ders videosu hariç antik çağlara dönüyorum.Tamamen ders çalışacam.
  • Siyaset Yüzünden Dikkatim Dağılıyor

• Ekonomo şahlanayy yegenim, kek yer misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 14 Mayıs 2019; 3:58:20 >

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Umudunuzu kaybetmişsiniz siz.
    3-5 bedeviye ülkeyi kaptırmak?
    Benim umudum var, inanmak istiyorum ki sonsuza kadar sürmez bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphorus -- 14 Mayıs 2019; 9:36:5 >
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    O kadar haklısın ki

• Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Bakın burası çokomelli :d

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.