< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Mutlaka herkesin bir düşüncesi,tepkisi vardır. Aksinin mümkün olmadığını düşünüyorum.
Fakat ülkemizde sizin tepkinizin bir önemi yok, yapabileceğin tek şey oy vermekti onu da... Yani oturun derslerinizi çalışın. |
Ya hocam kafayı yicem ders çalışamıyorum. O kadar doluyum ki. Bu öyle bir şey ki en iyi üniversitelerin en iyi bölümlerine veya en çok istediğim bir yere gitsem bile mutsuz olacağım. Ülke elden gidiyo resmen ve yapacağın hiç bir şey yok.
Surada 4-5 sene sonra mezun olacağız. Ülkenin şimdi ki durumu malum. Biz mezun olunca ne halde olacağımizi tahmin edebiliyor musunuz ekonomik. siyasi vs? İşte çoğu kişinin derdi budur. Ama benim sıkıntım ve sorum şu 4-5 sene sonra mezun olunacak bir okul, hala ayakta duran bir cumhuriyet ve yaşanabilecek bir vatan kalır mı veya olacak mı? |
Umudunuzu kaybetmişsiniz siz.
3-5 bedeviye ülkeyi kaptırmak? Benim umudum var, inanmak istiyorum ki sonsuza kadar sürmez bu. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 14 Mayıs 2019; 1:16:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphorus -- 14 Mayıs 2019; 9:36:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |