Son haftalarda konu kısıtlaması getirilmesine karşın DonanımHaber Konu Dışı bölümünde aşırı bir Siyasal konu yoğunluğu var Arkadaşlar niye bu kadar çok siyasete bulaşıyoruz Biz donanımcı değilmiyiz Elbette siyasi fikirlerimiz olacak ama Her yeni gündem maddesi için "......." eleştiriyi aşan hakaretlere varan kelimeleri sarfediyoruz ve ne yazıkki çözüm üretmek yerine sadece içimizdeki nefreti dışımıza vuruyoruz ve de ne ne yazıkki kendimizi oldukça aşağılamaya başladık Biz Türküz ! Damarlarımızdaki asil kan her zaman akıyor ve akacak. Diyorumki bu siyasal konulara artık biraz fren yapsak Ben şahsen Konu Dışı bölümünde 2 3 saat Donanım okumaktan bunalınca beni rahatlatacak topicler görmek istiyorum daha da bunaltıcı feryatlar değil
Falko.n kesinlikle katılıyorum.
valla ben bu konuda elimden geleni yapıyorum. Bak bi fıkra yollıyım da gül
EŞŞEK Birgün Temel eşeğiyle köyüne dönerken yolda gördügü elma bahçesindeki elmalardan tatmak ister. Bahçeye girer ve eşeğinin üstünde kolayca eriştiği elmalarla bir güzel karnını doyurur. Tam ayrılacağı sırada bahce sahibi ikisini de görür ve yakalar. Önce bir güzel eşeği döver, ardından da köşede bekleyen Temel'i pataklar. Dayaktan sonra dayanamayan Temel sorar : - Tamam tövdün, anladık ta sana pirşey sormak isteyrum! - Sor bakalım. - Neden önce beni degul de eşegi dövdün ? - Seni önce dövseydim eşek kaçardı da ondan !...
bence siyaset icerikli topiclere karsi olmak yerine siyaset icerikli topiclerde ki hakaretlere karsi olalim.
bu konuyu cok tartistik. ozeti bence su: isteyen istedigi topic i okur istemedigini okumaz!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Falco.N</i> <br /> Elbette siyasi fikirlerimiz olacak ama Her yeni gündem maddesi için "......." eleştiriyi aşan hakaretlere varan kelimeleri sarfediyoruz ve ne yazıkki çözüm üretmek yerine sadece içimizdeki nefreti dışımıza vuruyoruz
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cezve</i> <br />bence siyaset icerikli topiclere karsi olmak yerine siyaset icerikli topiclerde ki hakaretlere karsi olalim. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bence şurada donanım konusunda yazacağımız yazılar bile direkt olarak siyaseten ülkemizin ne kadar başarılı olduğuyla alakalı yazılar.
eğer siyaseten başarılı bir ülkenin evlatları olsaydık: asla korsan CD ile ile ilgili topicler açılmazdı... ABD ye gidiyorum parça isteyenler PM yazsın diye topicler açılmazdı. Telekomu protesto edelim diye imzalar olmazdı. kablo internetin bizim ilçeye gelmesi için ne yapmalıyım diye sorulmazdı. oy verdiğim parti hırsız ama olsun hiç olmazsa laikçi denmezdi. bunlar yerine çok daha güzel cümleler kurulurdu.
senin damarlarındaki kanın asaletlik dercesi sana ne fayda getiriyor bilmiyorum ama benim yaşadığım ülkedeki insanlar 1000 senelik devlet yönetme tecrübesini son 300 senede ısrarla unutmaya çalıştıkları için bu durumdayız.
bu durumdan, bu durumu bana layık görenlerden nefret ediyorum.
ve bu durumu değiştirmek için halkımızın bilinç seviyesini biraz olsun iyileştirebilmek için elimden ne geliyorsa bugüne kadar yaptım bundan sonra da yapacağım. bunun bildiğimiz mana da siyaset olduğuna da inanmıyorum.
elbetteki Falco.N nin dediği gibi burada işin cılkını çıkaran, konuları salt at gözlüğüyle değerlendiren tipler var. ama bunlarla mücadele yöntemi bu konuları konuşmamak değildir. toplumsal bir mutabakat sağlandığı zaman onlar asimile olacaklardır zaten.
Ben hiç konuşulmasın , kesilsin demiyorum Ama son haftalarda aşırı bir yoğunluk var ve çoğu hakaret etmek için açılan konular
evet arkadaşlar isteyen istediği görüşü savunur çürütmek klavyelerde
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Falco.N</i> <br /> Diyorumki bu siyasal konulara artık biraz fren yapsak <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bizdede (kktc) yıllar önce buna benzer düşünceler ortaya çıkmış ve basın organlarının hepsinde (devlet baskısıyla) siyaset çok az konuşulur olmuştu. şimdi ise tüm dünyanın bildiği gibi bir diktatör tarafından yönetiliyoruz, allahtan AB işe el koyduda 1 sene için de kurtulacayık.
konuyu biraz saptırdım ama bırakın hiç bari formlarda olsun insanlar özgürce konuşabilsin, herkes istediği okur istediğini okumaz, burada bulunanların hepsi olgun insanlar (zeka olarak).
quote:
Orijinalden alıntı: Falco.N
Son haftalarda konu kısıtlaması getirilmesine karşın DonanımHaber Konu Dışı bölümünde aşırı bir Siyasal konu yoğunluğu var Arkadaşlar niye bu kadar çok siyasete bulaşıyoruz Biz donanımcı değilmiyiz Elbette siyasi fikirlerimiz olacak ama Her yeni gündem maddesi için "......." eleştiriyi aşan hakaretlere varan kelimeleri sarfediyoruz ve ne yazıkki çözüm üretmek yerine sadece içimizdeki nefreti dışımıza vuruyoruz ve de ne ne yazıkki kendimizi oldukça aşağılamaya başladık Biz Türküz ! Damarlarımızdaki asil kan her zaman akıyor ve akacak. Diyorumki bu siyasal konulara artık biraz fren yapsak Ben şahsen Konu Dışı bölümünde 2 3 saat Donanım okumaktan bunalınca beni rahatlatacak topicler görmek istiyorum daha da bunaltıcı feryatlar değil
Aynen kardeş Yıl 2012 olmuş hala siyaset yapmaya çalışanlar var konu dışında sene 2023 yılında bu konuya tekrar girip editleyeceğim (unutmazsam) o zamanda siyaset yapanlar olacakmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme