Şimdi Ara

Siyas 4s takaslı beyaz 4s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki 4s telefonumu takaslamak istiyorum. Telefon beyaz renk 2 ay kullanıldı, pasaport kaydı var. En ufak bir çizik dahi yoktur sıfır kondisyondadir. Takasta önceliğim benim telefonumla aynı özellikte siyah 4s'dir. Bunun dısında Beyaz renk Galaxy S 2+ para veya galaxy nexus+para seklinde takas olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 5 Mayıs 2012; 19:38:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Galaxy Serisinin Tırnağı Bile Olamayacak Bir Telefonun Üzerine Para İstiyorsun Ama Hayırlı Satışlar Genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

Galaxy Serisinin Tırnağı Bile Olamayacak Bir Telefonun Üzerine Para İstiyorsun Ama Hayırlı Satışlar Genede

böyle saçma sapan ilan baltalamayın, fanboylugunuzu başka yerde yapın,

bende beyaz 4s istiyorum, ancak garanti sorun benim için:))
    2 aylık garantili siyah 4s ile ilgilenirseniz görüşebiliriz,
    iyi aksamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerwhitewhale

quote:

Galaxy Serisinin Tırnağı Bile Olamayacak Bir Telefonun Üzerine Para İstiyorsun Ama Hayırlı Satışlar Genede

iyi aksamlar,

Ne Alaka Arada Gerçekten Dağlar Kadar Fark Var Birinin Ram'i 512 MB Diğerinin 1GB Ram'i Var Birinin Ekranı Super AMOLED Diğerinin TFT LED Flash Desteği Yok Arttırılabilir Hafıza Yok Ama Biri Bana Iphone Hediye Ederse Yada Ucuza Bulursam Kullanırım Çünkü Herkesin Ağzında Sakız Gibi Aaa Iphone Var Nexus'un Varsa Bile Bu Ne La Tırt Bu Iphone Varken Bunumu Aldın Derler Elime Iphone Geçse IDEOS X5'imi Kaldırıp Kullanırım Tabiki Aksesuar Desteğide Çok Iphone'nin

• quote:

fandroid uzaklaş burdan :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: killerwhitewhale

quote:

iyi aksamlar,

Ne Alaka Arada Gerçekten Dağlar Kadar Fark Var Birinin Ram'i 512 MB Diğerinin 1GB Ram'i Var Birinin Ekranı Super AMOLED Diğerinin TFT LED Flash Desteği Yok Arttırılabilir Hafıza Yok Ama Biri Bana Iphone Hediye Ederse Yada Ucuza Bulursam Kullanırım Çünkü Herkesin Ağzında Sakız Gibi Aaa Iphone Var Nexus'un Varsa Bile Bu Ne La Tırt Bu Iphone Varken Bunumu Aldın Derler Elime Iphone Geçse IDEOS X5'imi Kaldırıp Kullanırım Tabiki Aksesuar Desteğide Çok Iphone'nin

arkadaşım burası ikinci el bölümü, hala anlamak istemiyo musun,
    gereksiz polemik olmasın forumda,

bu arada puffin ile gayet güzel flash izlenebilmekte,

haydi iyi aksamlar.

• quote:

ideos x5 kullanıp 4s'e burun kıvıran arkadasım bir gün sende doğru yolu bulacaksın umudunu kaybetme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 6 Mayıs 2012; 9:39:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.